Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

hungry

#166 hungry

2012-01-11 15:56

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/europai-parlament-elnoke-ossze-kell-fogni-orban-ellen-366441

163:Répa:nincs igaza!Az EU keményen le fog csapni magyarországra (erre a kis pöcegödöre!Sokan így nevezik hazánkat)Az Eu fog állítani egy új miniszterelnököt Magyarországnak,ahogy Olaszországban is tette.
Az EGYESÜLT EURÓPÁHOZ tartozunk!Be kell tartani a játékszabályokat!Az USAban se lehet nacionalista egyik tagállam se.AZ EGYESÜLT EURÓPÁBAN se!Mindig m,i voltunk nacionalisták európában!Példát vehetnénk a Németekről!

Válaszok

g.torp@vipmail.hu

#2940 Re: hungry

2012-01-19 00:44:44

#166: hungry - hungry 

 Hol élsz vagy mit akarsz, van egy zuhanó szekér mi az európát jelképezi, nincs esélye se ereje se pénze se egysége, és zuhanás közben csak a gravitáció erejének kihasználásával akar magával rántani, tudom a kétségbeesett embernek ereje 10x res, de ne várja tőlünk kicsitől hogy ugorjunk utána.

Valódi szakemberek, német, svájci, kik nem csak mondva függetlenek, azt mondják politika mentesen, hogy magyarország fizetőeszköze, és gazdasága erősebb és többet kibír, mint a előlzuhanó nagyon kétségbeeséstől erős országok.

Én sem tudom feltétel nélkül támogatni Viktorunkat de nem a küldföldnek kell újj miniszter elnököt választani.

Kérek minden valódi magyart, hozza magyar honba vissza pénzét, de ne a bankrendszerbe tárolja, van rá más mód, és akkor a külhont és a belső politikai elitet is méltóképen megtudja szabályozni, ha nem ért vele egyet.

És ha valóban nem akarod a külföldi hatalmat, ne vegyél semmit külföld üzletláncolatokrol, kik lenyomják a magyar termék értékét, és még hamisítják is őket(TESCO,LIDL, és egyébb )