Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#6471 Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh

2012-01-03 13:05

#6468: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éhen  

 Köszi, hát nem semmi emberek ezek, az ország "dicső vezetői".

Ha még élne idősebb Gyurcsány Ferenc, biztos büszke lenne fiára. Hisz míg ő csak piti tolvaj volt, addig a fia egy egész országot lop meg folyamatosan. Az alma nem esik messze a fájától, s a jelek szerint Gyurcsány Ferenc sem különbözik apjától.

 

De nagyon igaz, sajnos.

Válaszok


Vendég

#6478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene

2012-01-03 13:24:55

#6471: - Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh 

 Az irígység beszél minden emberből, aki vagy esze, vagy tudása alapján nem jutott semmire. Ezek közé tartozol te is.


Vendég

#6481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene

2012-01-03 13:33:29

#6471: - Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh 

Miről beszélsz, te szélütött?! Sorold már fel, hogy mit lopott ez az ember!

Jellemző rátok, hogy a "fától az erdőt...."

A FIDESZ tavaly lenyúlta  a 12 év alatt, nyugdíjra félretett pénzeket /el is tapsolta!/, az idén viszi a maradékát /ez is erre a sorsra jut!/; Most jelentették be, hogy kiveszik a jegybank devizatartalékának  egy részét, magyarul az egyetlen megmaradt esélyünket arra, hogy elkerüljön az államcsőd. /ebből meg a megyék köztartozásait csökkentik és "élénkítik" a gazdaságot/

Ehhez képest a magyar államadósság  a 16 évvel ezelőttihez hasonló magaslatokban jár, - mire a nagytudású, mindenhez értő, nyugdíjat megvédő Selmeczivel bejelentetik, hogy a MNB nem tud számolni....és bejelenti, és ti elhiszitek!

Fölháborító ez a gátlástalanság, felelőtlenség!

Ki gyűjtetett a jövőre is gondolva? / a baloldali kormányok/ Ki az aki elherdálta? /a mostani/ Ki mutogat mégis visszafelé??? Nézzetek már szét! Ne csak a közrádiót, köztévét figyeljétek! Felsőbb utasításra hazudnak, mismásolnak.

Elegem van!!!! Unom a trágárkodást, a szarrágást! Hányan voltak tüntetni?? 10 vagy 100-ezren? Nem mindegy!? A lényeg, hogy a dicső VEZÍR nem mert a nép elé állni mellszélességgel, dagadó kebellel, hogy mire jutottunk 20 hónap alatt. Suttyomban osont el.

Viszont arról gondoskodott, hogy az állami vezetők milliárdokban mérhető év végi jutalomban részesüljenek! Hogy 13 millióért ünnepeltesse magát, hogy 12 milláért öndicsőítő képeket rendeljen. És sorolhatnám, sorolhatnám, sorolhatnám! A nyomorult nép meg döglik bele a bércsökkenésbe, a pénz elértéktelenedésébe, az újabb és újabb adókba, a benzinárba, a forint gyengülésébe.

egy Gyurcsány és tenisz rajongó

#6504 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-03 15:40:28

#6471: -  Re: Re: Re: Az undorító levitézlett alcsúti törpecigány féreg  sem döglik éhen, őt előbb-utóbb agyonverik, ha így folytatja az államadósság növelését...

Gyurcsány Ferencre nem csak az apja lenne büszke,  hanem még nagyon-nagyon sokan,  közöttük vagyunk mi is,  itt a III.kerületben, nem is kevesen.  Ő olyan kirívó tehetségű és jóképű EMBER, amilyen politikusban John F. Kennedy volt, az atp touron pedig Roger Federer "van".