Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#6279 Re:

2011-12-28 20:00

#3: -

Remélem azért nem sok olyan ember van, akinek olyan rövid távon rossz a memóriája, mint pl. ennek a tiltakozásnak a kezdeményezőié vagy aláíróié!

Emberek! Akkor amikor ma már nyilvánosan tudható, hogy vezették félre a társadalmat és fojtottak el csírájában egy forradalmat a hatalmukat féltők - élén Gyurcsánnyal - egy megszervezett tv-székházostrommal, hogy aztán lejárathassák a tüntetőket és a tömegeket elhatárolódásra ösztönözzék, amikor ma már tudható, hogy a Gyurcsány vezette éra megfélemlített rengeteg embert és nemzetellenes terrorcselekményt is követett el, nemcsak azt, hogy "hazudott éjjel, hazudott nappal" stb..stb(idézet magától Gyurcsánytól), akkor hová süllyedünk, hogy értelmiségiek is kiállnak egy bűnöző mellett és pártját fogják!

Az ország nyomoráért - amennyiben kritizálják - egyes egyedül az a 8 éves kormányzás felelős, ami mellett nem kiállni, hanem szép lassan elfeljteni kéne és elkezdeni helyreállítani azt a rengeteg kárt, amint a Gyurcsány éra okozott 2004 és 2009 között ebben az országban.

Borzalmas csalódás látni, hogy értelmes embereket is hogy félre lehet vezetni, ill. hogy mennyire nincs helyén az igazságérzetük.

Ezt a levelet elsőként fogom felrakni arra a weblapra is, amelyett a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt tiltakozók ellen fogok indítani!

Jó tudni legalább azt, hogy ki kivel van...

 

 

Válaszok

hátha tudod

#6281 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2011-12-28 20:44:15

#6279: -   "az ország nyomoráért a 8 éves kormányzás a felelős" szerinted  ?????   - Miért ?????

Mit vettek el tőled vagy tőlem a 8 éves kormányzás alatt ?????  Most ezek a jómadarak a fizetésem cca. 20 százalékát, azért, hogy a gazdag,  jól fizetett réteg élvezhesse a 16 %-os adókulcs előnyeit.  Továbbá vagy 10 féle adóemelést vezettek be, elvették a magánnyugdíj megtakarításomat stb.   Ahelyett, hogy  "elkezdték volna inkább helyreállítani azt a rengeteg kárt", amit szerinted  kellene.  (Nagyon szeretnék nevesítve tájékozódni róla,  mi az a kár) ????? !!!!!  Amíg nem tudom, addig nehéz lenne résztvenni a helyreállításban, lehet hogy az Orbán bagázs is így van ezzel, mert lassan 2 év elteltével semmi pozítivum nem történt, csak az ellentéte ????!!!!!   Segítsél nekik és nekem is.  Köszi.


Vendég

#6282 Re: Re:

2011-12-28 22:10:20

#6279: - Re:  

 Teljesen igazad van. Az emberek manipulálhatók, megvezethetők. Ebbe a táborba tartozol te is. Fújod a bemagolt szöveget, az egészből nem értessz semmit, de fújod azt, amit beléd szuggeráltak. Te legalább akkorát fogsz koppanni, mint most a baloldal. Nehogy azt hidd ám, hogy melletted Orbán, vagy a sleppjéből bárki valamikor ki fog állni, ha a szükség úgy hozza. Te fogsz igazán koppanni.