Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #6279 Re:

2011-12-28 20:00

#3: -

Remélem azért nem sok olyan ember van, akinek olyan rövid távon rossz a memóriája, mint pl. ennek a tiltakozásnak a kezdeményezőié vagy aláíróié!

Emberek! Akkor amikor ma már nyilvánosan tudható, hogy vezették félre a társadalmat és fojtottak el csírájában egy forradalmat a hatalmukat féltők - élén Gyurcsánnyal - egy megszervezett tv-székházostrommal, hogy aztán lejárathassák a tüntetőket és a tömegeket elhatárolódásra ösztönözzék, amikor ma már tudható, hogy a Gyurcsány vezette éra megfélemlített rengeteg embert és nemzetellenes terrorcselekményt is követett el, nemcsak azt, hogy "hazudott éjjel, hazudott nappal" stb..stb(idézet magától Gyurcsánytól), akkor hová süllyedünk, hogy értelmiségiek is kiállnak egy bűnöző mellett és pártját fogják!

Az ország nyomoráért - amennyiben kritizálják - egyes egyedül az a 8 éves kormányzás felelős, ami mellett nem kiállni, hanem szép lassan elfeljteni kéne és elkezdeni helyreállítani azt a rengeteg kárt, amint a Gyurcsány éra okozott 2004 és 2009 között ebben az országban.

Borzalmas csalódás látni, hogy értelmes embereket is hogy félre lehet vezetni, ill. hogy mennyire nincs helyén az igazságérzetük.

Ezt a levelet elsőként fogom felrakni arra a weblapra is, amelyett a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt tiltakozók ellen fogok indítani!

Jó tudni legalább azt, hogy ki kivel van...