A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post


Vendég

#45

2011-12-27 09:44

Tisztelt horgásztársak és halvédők!!!!!!!nem értem ezt a harcsahorgászat ellenes lobbizást,hiszen akik ellene vannak a harcsa horgászatának ,nem is tudják milyen nehéz a harcsát horogra csalni!!!!!jómagam is rengeteg alkalommal éjszakáztam a vízparton remélve az áhított fogást,bizony nem egyszerű !!!!épp ezért ezt a kis esélyt nem szabad elvenni a horgász társadalomtól,mert ez sajnos puszta irigységből fakad!!!!hosszú évtizedek óta jó volt ez a szabályozás,ennek ellenére még sem pusztultak ki a harcsák,én azt hiszem akkor jól van ez így!!!!!!!!tehát az oka csak irigység lehet a szabályozási törvény megtámadásának!!!!!sajnos ilyen sok Magyar ember!!!!!!

Válaszok

gumihal

#47 Re:

2011-12-27 13:58:06

#45: -

Tisztelt Vendég!

A hozzászólása alapján azt kell mondjam,Önnek szövegértelmezési problémái vannak!

Ha figyelmesen elolvasta volna az eredeti petíciót,akkor talán megértené,hogy az ívásidőben történő horgászat tiltása nem egyenlő a "harcsahorgászat ellenes lobbizással"!

Elárulom Önnek számos más módja van a harcsázásnak(pl.:kuttyogatás,pergetés,stb.) amellyel tilalmi időn kivül is meg lehet fogni a harcsát! Legalább a szaporodási időszakban hagyjuk békén mi horgászok ezt a nemes ragadozót,hogy a jövő nemzedék számára is maradandó élményt nyujthasson!