Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Quoted post

I. Drogette dániel O1G bilis IMPI : évfolyamelső virológus

#189 Re: Éjjel ütközetek alakultak ki a város több pontján,

2021-01-24 14:27

#156: meddi - Éjjel ütközetek alakultak ki a város több pontján, 

A katonai rádió vasárnap délelőtti műsorában megszólaló járványügyi szakember amiatt is aggodalmát fejezte ki, hogy a beoltottak és a fertőzöttek magas számának együttes jelenléte miatt egy új, „izraeli vírusvariánst” alakulhat ki.

Az új variánsok megjelenése és terjedése miatt Benjámin Netanjahu miniszterelnök kérni fogja a kormány vasárnapi ülésén az utasszállító repülőgépek fogadásának betiltását két hétre a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren.

Tetézi a gondokat az, hogy a 18 év alattiak is egyre nagyobb számban kerülnek kórházba koronavírus-fertőzéssel. A második hullámban csak mintegy 34 ezer, de a harmadik hullámban már 51 218 fertőzött gyereket azonosítottak.

 

Jelenleg öt, válságos állapotban lévő gyermeket ápolnak a kórházakban, ahol január eleje óta 138 fiatalkorút kezeltek a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeivel.

 

Tavaly március óta 595 097-en fertőződtek meg koronavírussal a mintegy 9,3 millió lakosú Izraelben. A harmadik járványhullám mostani, visszavonuló szakaszában 75 053 aktív fertőzöttet tart nyilván az egészségügyi minisztérium, 1914 beteget ápolnak a kórházakban, közülük 1228-an súlyos állapotban vannak, és 316 ember van lélegeztetőgépen. A SARS-CoV-2 vírus okozta betegségben tavaly február óta 4361-en haltak meg Izraelben.

Válaszok

Mády O2G SOKFOGÚ Egon

#4341 Re: Re: Éjjel ütközetek alakultak ki a város több pontján,

2021-10-24 14:34:38

#189: I. Drogette dániel O1G bilis IMPI : évfolyamelső virológus - Re: Éjjel ütközetek alakultak ki a város több pontján, 

 

Halszemű, ne írkáljál a nevemben! Ez az, ilyen a te lelkivilágod! Nem te készítetted véletlen a molinót? Tőed még az is kitelik.

Más:

Képzeljétek, kint voltam a Velencei karneválon. Sétálgattunk a Szt.Márk téren, szembejött egy 6 fős társaság. Az egyik pasit ahogy megláttam, megállt bennem egy pillanatra az ütő, mert a fénykép alapján az a vízióm volt, mintha Bájgúnár Pisti jönne velem szembe. Rosszabb volt egy rémálomnál, még jelmezt sem kellett felvennie. Hát így rontották el a hét végémet, pedig olyan jó csajos program volt.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...