Egyetért-e azzal, hogy Magyarországnak ÁLLATRENDŐRSÉGRE és ÁLLATVÉDELMI OMBUDSMAN-ra van szüksége ? (PETÍCIÓ és NYÍLT LEVÉL)

Quoted post


Anonymous

#1

2020-01-25 22:33

NYÍLT LEVÉL az állatvédelemről 2020-01-26 A petíció aláíróit szeretném tájékoztatni, hogy a petíció szövegével teljesen megegyező NYÍLT LEVELET küldtünk az alábbi címzetteknek (2020.01.23-án) a facebook : ÁLLATRENDŐRSÉGET MAGYARORSZÁGNAK elnevezésű csoportjából : (aki onnan osztani vagy megnézni szeretné - csatolom a linket.) Pillanatnyilag 15.000 (!!!) 18.000 megosztás (!!!) támogató aláírás van, ennek "csak" az erejét szeretnénk bevetni, hogy a céljainkat elérjük. Reméljük VÉGRE elhallatszik a hangunk, ha elég sokan leszünk egyszerre a médiában ebben a témában. NYÍLT LEVÉL az állatvédelem tárgyában Címzett : Dr. Nagy István agrárminiszter Dr. Rácz András környezetügyért felelős államtitkár Dr. Oravecz Márton Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnök (NÉBIH) Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár Dr. Gönczi Gábor MAGYAR ÁLLATORVOSI KAMARA elnök Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Dr. Sors László Nemzeti Adó- és Vámhivatalt vezető államtitkár (NAV) dr. Jámbor László Országos Magyar Vadászkamara elnök Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter dr. Varga Judit igazságügyi miniszter Mindenkinek köszönöm a támogatást, bízom benne, hogy bekövetkezik a változás. Majoros Annamária / Makai Anna 2020. jan 25. https://www.facebook.com/groups/allatrendorseg/

Válaszok


Vendég

#96 Re:

2020-05-15 15:06:45

#1: -

Elég volt a szenvedésbol! Az állatokat védeni kell mert nincs aki védje! Elég volt a kinzasokbol, megalaztatasbolstb! Kell az állat rendőrség! 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...