Provokátor Figyelő!

Quoted post

Egres Béla

#127 Nyirati Klára

2019-01-31 10:45

Ha a 444 nem csinált volna belőle címlapot akkor én se fújtam volna országos jellegűvé az ügyet.
Meghagytam volna helyi jellegűvé. Bőven elég Nyirati Klárának Baján szégyenkeznie. A Bajai Nemzeti Oldal bőven leleplezte, de ha már így esett tudja meg ország világ, hogy Nyirati Klára a bajai katolikus Szent László ÁMK-ban tanít. Egy olyan iskolában ami sokat kap a Magyar Államtól. Elvárható lenne egy itt tanító pedagógustól, hogy ne a gyűlöletet közvetítse, hanem a keresztény béke szellemét. Elvárható lenne alapjáraton egy pedagógustól, hogy az oktatással foglalkozzon és ne a politikával. A politika egy szakma, csak úgy mint a pedagógia. A politikusok sem tanítanak- egy pedagógus se politizáljon. Foglalkozzon azzal, hogy a következő generációt felkészítse az élet kihívásaira. Nyitrai Klára nem ezt teszi! Politizálásáséval olyan értékekeket közvetít amivel csak hátráltatja diákjai fejlődését- ráadásul olyanok ellen fordul gyűlölettel akiki munkáját segítik, támogatják és ezzel iskoláját, kollégáit és saját diákjait is lejáratja!


Nyirati Klára méltán lehet arra büszke, hogy erre az oldalra a neve felkerült. Bízzunk benne, hogy országis ismertsége hátrányára és szégyenére fog válni, így talán végre jobb belátásra tér és megtanulja hol a helye!

Hosszú szőke hajának köszönhetően esélyes arra is, hogy a Kopasz Lányok facebook oldalán is ismert legyen akár tanítványaival egy lapon említve!  

Egres Béla
Bajai Nemzeti Oldal

Válaszok

Katalin

#128 Re: Nyirati Klára

2019-01-31 12:19:30

#127: Egres Béla - Nyirati Klára 

Béla bá! Maga soha nem hazudtolja meg magát- csodálom, hogy még életben van! 
Pécsi Nemzeti Oldalra még emlékszem- mind a hatra- remélem ezt is törölni fogják.