Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Orbán vagyon nyomában...

#5927 Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

2011-12-06 13:07

#5925: - Re: Re:  továbbá XII., Svábhegyi palota, valamint felcsúti tornácos vadiúj villa...

szerinted, aki a versenyszférában dolgozik, az mind lopacsekol ???  pl. orbán papa és családja, lévai anikó, várszegi, demján és  a top 100, valamint az a 20 %-nyi felsőréteg, aki a fideszre voksol  (jórészt a milliomos negyed:  I., II., XII, V. kerület lakói)  ?????   valahogy a XIII.ker. panelprolit nem tudják megfogni... hm ?????   vagy lehet, dajcstomi risztelt a 8 milliárdból ?????    (orbán, dajcs és tsai. sosem dolgoztak még,  csak a  "köz nyakán", ahhoz képest túlzó a cseppnek nem nevezhető vagyonkájuk) !!!!!!!!!!

Válaszok


Vendég

#5929 Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

2011-12-06 15:49:28

#5927: Orbán vagyon nyomában... - Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

Gyurcsány nem alapított egy kis "start-up" vállalkozást és nem abból gazdagodott meg. Gyurcsány nem azért lett kőgazdag, mert "a versenyszférában dolgozott". Lószart, (Kati) mama!

Ez a büdöskomcsi patkány kizárólag azért lett olyan gazdag, mert a kommunista rezsimből örökölt politikai kapcsolatai révén fillérekért és hitelre privatizálhatott magának pár céget. No meg "jó helyre" (a büdöskomcsi Apró-klánba) nősült be és ez is nagyon jövedelmező dolog volt a kapcsolati hálóját tekintve.