Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5929 Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

2011-12-06 15:49

#5927: Orbán vagyon nyomában... - Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

Gyurcsány nem alapított egy kis "start-up" vállalkozást és nem abból gazdagodott meg. Gyurcsány nem azért lett kőgazdag, mert "a versenyszférában dolgozott". Lószart, (Kati) mama!

Ez a büdöskomcsi patkány kizárólag azért lett olyan gazdag, mert a kommunista rezsimből örökölt politikai kapcsolatai révén fillérekért és hitelre privatizálhatott magának pár céget. No meg "jó helyre" (a büdöskomcsi Apró-klánba) nősült be és ez is nagyon jövedelmező dolog volt a kapcsolati hálóját tekintve.

Válaszok


Vendég

#5930 Re: Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

2011-12-06 16:20:33

#5929: - Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...  

 Most esett le a tantusz, te trágár barom, hogy az irígység beszél belőled. Rosszkor voltál rossz helyen későn ébredtél és neked már nem jutott hús, csak mócsing. Bezzeg Viktorkádnak,  Dajcstominak és a sleppjüknek!!!

Orbán vagyon nyomában...

#5939 Re: Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

2011-12-06 19:49:34

#5929: - Re: Re: Re: Orbán papa kőbányái, valamint Lévai Anikó tokajhegyaljai birtoka...

te  barom, miért nem a kőbányákat és tokajhegyaljai birtokokat és a svábhegyi palotát, felcsúti tornácos villát irigyled ???? Jobban járnál.  Orbán papa MSZMP párttitkár volt előtte a lóbányában, egyenesen a tűzközelből privatizált, majd lett milliárdos, mint -szavaiddal élve- büdöskomcsi féreg. Orbán papa sem alapított kőbányát, csak kapcsolatai révén jókor volt jó helyen. Hitelből privatizált, ahogy bárki más.    Ahhoz képest, ahogy Viktátor kinéz, egyáltalán nem csinált rossz partit missis Tokajhegyaljával  (és még több más hektáros területekkel rendelkező földbirtokossá vált hölggyel) tudták, hogy hol mit kell venni, annyi szent,  mert pont arra jártak.  Így aztán milliárdosként tengetik életüket,  mert, mint rendszerbarátok,  tudtak élni a lehetőségek garmadával !!!!!! Irigyeld csak ükeket !!!!!!! Söpörjél a saját portád előtt !!!!!!