Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5916 Sírdogáljatok Szemlőhegyen!

2011-12-05 19:08

#5915:

Nem, undorító büdöskomcsi féreg, én az állítólag "szociálisan érzékeny, baloldali" Gyurcsány büdöskomcsi patkányhoz küldöm koldulni  büdöskomcsi féregtársadat.  Elvégre a devizahitelekbe a Gyurcsány-Bajnai büdöskomcsi kormányok miatt rokkan bele az ország.

Szóval csak menjen szépen sírdolgálni Gyurcsánynak a szemlőhegyi luxusvillájához. Ahhoz a villához, amelyet büdöskomcsi féregtársai  1952-ben zabráltak el zsidó tulajdonosától, az első világháborús hős Sebestyén Aladártól.

Válaszok

járj utána alaposabban

#5918 Re: Svábhegyi villa az V .ker. 136 nm-es kecóból indult+20 milla népszerű deviza

2011-12-05 19:53:36

#5916: - Sírdogáljatok a Svábhegyen (Zorbán villa)

Azt ugyan nem tudom, hogy e villához hogyan jutott Viktátor és főleg miből, amikor még soha a büdös életben nem dolgozott a versenyszférában. De azt igen, hogy Járai 13 %-on tartott alapkamata miatt menekültünk a 2 %-os devizához, és ez 5 évig jó is volt,  a forintosok addig is szívtak meg most is,  magyarán ők mindig.  Nem szabadott volna rázudítani a használt lakást  adok-veszek-cserélek  akciót az országra 2002. áprilisban,  mert családon belül történt tranzakciók tömegesen zajlottak és elszívták a lét a valódi vásárlók kárára,  így,  ha ft-hitel marad csak, akkor is bedőlés a vége.  A fideszes zönkormányzatok egytől egyig devizában adósodtak el ??? Vajh, miért ?????