MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

Quoted post


Anonymous

#40 Mi a teendő

2017-07-18 14:14

A gyűlöletkeltés napról-napra erősödik, az ellenzék tiltakozása napról-napra gyengül. Orbán és csapata az arcunkba röhög. Újabb és újabb koncot dobnak közénk. Soros György mellé tegnap felsorakoztatták Ferenc pápát, de a CEU- és a civilek elleni támadást is a felszínen tartják….és persze mindent átsző a bevándorlás-vízió. A gyűlöletszítás naprakész. A „legjobbkor” betoppant hozzánk, Putyin után Netanjahu izraeli kormányfő. A társadalmi összkép egyre zavarosabb, az egymással szembeni gyanakvás nőttön nő. Tudatos politikai-hatalmi játszma bábfigurái vagyunk.
Strukturális tehetetlenségbe süllyedve epekedünk a változásra, de nem tudunk megmozdulni. Indulataink vannak, igazságérzetünk nyüszítve tiltakozik, de a cselekvésben gyengék, erőtlenek vagyunk. Az összefogás legelemibb szintjét sem lépjük meg…, de ha meg is lépjük, egy tüntetés, egy petíció után 5 perccel már szét is széledünk.
Orbán és csapata pedig röhög a markába.
8368 ember írta alá eddig a petíciót. 8368 emberért vagyok felelős. Miközben biztatok mindenkit a tiltakozásra, az ellenállásra, nem tudom, hogyan tovább…
Mi a teendő?

 

Dárdai Zsuzsa

Válaszok

Tóta József

#43 Re: Mi a teendő

2017-07-22 15:29:21

#40: - Mi a teendő

 Szerintem nincs további teendő. Semmiképpen nem kellene bármelyik facebook oldal szintjére lehúzni egy aláírásgyűjtést állandó további megjegyzésekkel és hozzászólásokkal.