English: Act against hatred - Soros posters in Budapest

MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!

19601338_1556279434445704_5842902231571466600_n.jpg

Újranyitottam a petíciót, folytatódik az aláírásgyűjtés, mert úgy Magyarországon, mint külföldön és különösképpen az Egyesült Államokban drasztikusan támadják Soros Györgyöt, miközben az emberi jogokat a legváltozatosabb formákban folyamatosan a sárba tiporják.

Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen!

Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés ellen!

Ti, akiket ugyanúgy megdöbbent a Soros György ellen szétszórt gusztustalan plakátfergeteg, mint engem, akik zsigerből elutasítjátok a gyűlöletkeltés minden formáját, akik úgy érzitek, hogy az ország gazdasági és társadalmi vezetői ezzel a plakáttal és a sok előzővel túlléptek az emberi- és politikai tisztesség-minimum legalsó szintjén is, írjátok alá ezt a petíciót!

Tiltakozzunk!

Act against hatred-mongering

You, who are disgusted by the torrent of repugnant posters and billboards against György Soros scattered all over Hungary; you, who viscerally refuse all forms of hatred-mongering; you, who feel that Hungary's economic and social leaders have added this final affront to many previous ones and ultimately sunk below even the lowest acceptable level of human and political honour, join me in signing this petition!

We must protest!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).