Kpop Magyarországon is
Quoted post
vyvooo |
#802011-12-02 21:25én is egyetértek, hogy a koreaiak emberileg, hozzánk képest istenek. ott nincsen olyan szerintem, hogy megverik a tanárt, stb, mint itthon... ott meg vannak nevelve, ezen kívül pedig a személyiségük is nagyon jó. vidámak ugyanakkor érzelmesek stb... ha itthon elnézem a pasikat, őszintén mondom, hogy egy-némelyiknek odadobnék egy 'Ásd-el-magad felszerelést', annyira undorítóak, és egyáltalán nem tisztelik a nőket. Ott kinnt biztos máshogy van. Ezen kívül pedig...az én osztálytársaim(fiúk) már ismerik Son Dong Woon-t, folyton az ő nevét mondogatják.xD HÍRES LETT!xD amúgy ők is fikázzák őket, de ebből csak az jön le, hogy irigykednek, és van is miért, mert ők sosem lesznek olyanok, mint a koreaiak, magyarán...A MAGYAR PASIK EL VANNAK CS*SZVE!(bocs a kivételnek meg a csúnya szóért.)xD minden vágyam, hogy egyszer kijussak Szöulba és egy olyan pasit 'fogjak' ki, aki tisztel. Bár...anya mondta, hogy nem biztos, hogy sokáig bírnánk hiszen eltérő a kultúránk, de szerintem ez ember és személyiség függő, hogy ki hogyan tud alkalmazkodni.:D Ha éhen is halnék (mert nagyon finnyás vagyok, nem hiszem hogy a tésztán és a rizsen kívül bármit is megennék ott.xD) akkor is ott szeretnék élni!xD |
Válaszok
Sisi |
#84 Re:2011-12-08 21:54:43Koreába könnyű ismerkedni ... nekem sok ismerösöm van a zenei téren belül .... de előre szolok, hogyha ismertebb emberrel jösz össze akkor a fotosok ki fognak késziteni, mondjuk nálunk ugyanezt csinálják .... csak annyi külömbséggel, hogy ott figyelembe vesznek 1-2 dolgot .... ráadásul hallottam illetve mondták, hogy vannak olyan pasik is koreában akiknek igaz van párjuk, de hát európaival is kikezdenek és szeretnek hamar a lényegre térni .... jópár ember van a listámon (kb 10-15 -> inkább énekesek, szinészek, de van pár kivétel is a normál kategoriából) akinek bármit engednék, amugyis most szingli vagyok ....
..... facen csináltam 1 csoportot ... koreai nyelv tanulása .... engem Patkó Szilvia Ciel néven találtok meg aki szeretne csatlakozni kérem jelezze felém. |
tammm. |
#892012-01-26 15:25:30Totálisan egyetértek mindenben! én is nagyon finnyás vagyok, és én is gondolkodtam rajta, hogy ha egyszer kijutok Japánba, vagy Koreába mit fogok enni... xD Mindent bele Kpop!!!!!!! |
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3344 Létrehozva: 2025-07-11
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
936 Létrehozva: 2025-07-18
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
667 Létrehozva: 2025-07-16
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2026 Létrehozva: 2025-07-10
‘Kuss’nál kuss!
1280 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
323 Létrehozva: 2025-07-16
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
422 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1778 Létrehozva: 2025-06-30
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
462 Létrehozva: 2025-07-08
A kassai magyar oktatás jövője
761 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
152 Létrehozva: 2025-07-09
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4789 Létrehozva: 2025-06-09
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
97 Létrehozva: 2025-07-02
Füstmentes koncerteket akarunk!
42 Létrehozva: 2025-07-14
Ellenpetíció - A kulturális öngyarmatosítás dicséretére – avagy Kneecap és a walesi bárdok
39 Létrehozva: 2025-07-18
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
88 Létrehozva: 2025-07-11
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
122 Létrehozva: 2025-07-04
Legyen ivókút a József téren!
152 Létrehozva: 2025-07-01