Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#7179

2016-12-11 16:46

Strasbourg nemfog mellénk állni, ezt az elmult 10-év  tapasztalata is alátámasztja, hacsak nem teszünk tömegével feljelentést, avagy közérdekű kereset indítása, ügyészség irányában. 2015.évi törvény CCXIV. törvény 15§ 4. 16§ teljessége 17§ 2./és 27§ semmisnek kell minősíteni mivel uzsorás büncselekményt valósit meg, jóerkölcsbe ütköző, tisztességtelen volta miatt a Kárrendezési Alap teljeskörűen helytállni tartozik.

381. § (1) Aki más rászorult helyzetét kihasználva olyan különösen aránytalan mértékű ellenszolgáltatást tartalmazó megállapodást köt, amely alkalmas arra, hogy annak teljesítése a megállapodás kötelezettjét, a megállapodás kötelezettjének a vele közös háztartásban élő hozzátartozóját, illetve a megállapodás kötelezettje által tartási kötelezettség alapján eltartott személyt súlyos vagy további súlyos nélkülözésnek tegye ki, 

(3) Uzsora-bűncselekmény elkövetőjével szemben kitiltásnak is helye van.

Az uzsorázás újabb formái olyan jelleget öltöttek magukra, megjelenésükben – embertelenségük, kizsákmányoló jellegük miatt – olyan súlyos veszélyt jelentenek a társadalomra, hogy uzsora-bűncselekménykénti minősítésüket függetleníteni kellett attól, hogy a cselekményt üzletszerűen követik-e el, vagy sem.

Btk. 332. § Közösség elleni uszítás

332. § Aki nagy nyilvánosság előtt

c) a lakosság egyes csoportjai ellen uszít– példáulmint fiktíveket a nem fiktívekkel, vagy a buda-casokat a Quaestorosokkal, vagy a nullás károsultakat a nem nullás károsultakkal, vagy a QPT-seket a QZrt-sekkel uszítják,egymással szemben állítják holott mindeggyikünk hitelt megtestesítő értékpapír tulajdonos.

Köztudott hogy néhány honfitársunk már nem élheti meg a teljes kártalanítást, miután a 

Btk. 162. § Öngyilkosságban közreműködés

 162. § (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, vagy olyan élethelyzetet teremt pld. olyan kárrendezésben amely előbb lemondat a kár-rendezéséről, vagy az ellentételezés nélküli rész átszállás miatt élethelyzetét súlyos társadalmi hanyatlásnak teszi ki erőszakkal azt megváltoztatja.

Btk. 239. § Cserbenhagyás 

A bcs-nek nincs kísérleti stádiuma, ugyanis a mulasztással befejezetté válik, és eredménye sincs (tiszta mulasztásos bűncselekmény). A bcs. vétség, és kizárólag a szándékosan követhető el,ez lehet akár egyenes, akár eshetőleges szándék. 2015.03. 09. pénzkivétről a lakosság nem tudott. a pénzkivét miniszteri utasításra történt, és a pénzkivonás bizonyíthatóan a kár okozója, ezen információ nemállt a lakosság rendelkezésére.
 
Restitúció, erre már az alaptörvény U. cikk g./ i./ pontjai lehetőséget nyitnak, más államok ezt 26-éve végrehajtották.
 
de lehetne még sorolni, javasolom a közérdekü kereset megindítását

 

Válaszok


Vendég

#7180 Re:

2016-12-11 19:36:34

#7179: -  

"javasolom a közérdekü kereset megindítását"

A probléma megoldásának titka: megtalálni azokat, akik majd megoldják.

Dicséretes a szorgalmad, hogy konkrét paragrafusokat citálva vélelmezel törvénysértéseket. A gőz kieresztésére persze jó ez a fórum is. Csak az a bökkenő, hogy ezen a fórumon előadni annyi, mint halottnak a beöntés. Jogászok hada már közel két éve próbálkozik mindenféle beadvánnyal, eleddig eredménytelenül, mert a bírói szakban egytől-egyig elbuktak. De ettől függetlenül a remény hal meg utoljára (mert ő a gyilkos), úgyhogy hajrá, irány Strasbourg!,