Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Quoted post


Vendég

#117 Re: Re: Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad!

2016-10-26 12:23

#116: Adrián Fülöp - Re: Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad! 

 Most hülye vagy öreg, vagy skizofrén?!

Fentebb arcoskodtatok, hogy a vizsgátokat 72-ben, meg 75-ben szereztétek! 

A vendéglős pontosan jól látja a helyzetet! Igaz, nem csak a zenész korától függ. De attól is!

A vendéglős érthetően elugatta, hogy azt szerződteti, aki vendéget hoz. Bizonyos kor felett a kutya sem kíváncsi egy zenészre sem! Kivétel a nyugdíjasklub max évente egyszer. Te nem akarod felfogni, hogy ez már rég nem a tudásról szól. Elég világosan elmondták, hogy ha nyócszáz papirod van sem fog felvenni.

A boltos is árul minőséget és bóvlit is. Ha szójás parizere futja, akkó szójás parizert vesz a vevő. Ha meg pikk szalámit, akkor pikk szalámit vesz. Ez a vevő döntése! 

Te nem akarod érteni, miről pampognak itten! Te a papirozott tanult zenész vagy a pikk szalámi. Az pár nótás papiratlan meg a szójás parizer. A vendéglős majd eldönti melyiket akarja és  mennyit zseton van rá. 

 

Válaszok

Adrián Fülöp
A petíció szerzője

#118 Re: Re: Re: Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad!

2016-10-27 10:30:31

#117: - Re: Re: Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad! 

Szerintem én nem személyeskedtem.... 

Előbb tanulj meg szöveget értelmezni és utána vitatkozz! Mi az, hogy "mi arcoskodtunk"?! Mióta vagyon én bárki más? Abból, hogy 1-2 hozzászóló akkor vizsgázott, te azt a következtetést vontad le, hogy minden hozzászóló 60 éves?! A gondolkodás nem az erősséged, mi? Ahogy az intelligenciád sem, ahogy látom! Danolászni viszont nagyon szeretsz, abban biztos vagyok!

Azért megpróbálom az értelmességi szintedre lebutítani a lényeget:

NEKEM TELJESEN MINDEGY, HOGY KI, MIT, HOGYAN, MIVEL ZENÉL. VISZONT AKI NEM TUD, AZ NE AJÁNLHASSA A SEMMIT!

Attól, hogy szójás párizsi is van még nem zárja ki azt, hogy a terméknek bizonyos feltételeknek meg kell felelnie!

Ennyi erővel szüntessük meg az összes létező szakmai vizsgát és az összes létező szolgáltatás szabályózását! Bárki csinálhasson azt, amit csak akar, olyan szolgáltatást ajánlhasson, amilyet csak akar, semmilyen szabályozás nélkül! Mindenkinek legyen "joga" azt csinálni, amit akar, ha ért hozzá, ha nem! Egy szép és boldog ország lennénk, nemde!? A szabadság fellegvára! A"piac" úgyis eldöntené majd:

- Lehessen bonbon csomagolású szart is árulni! Ha a vevőnek bonbon csomagolású szarra telik, akkor hát azt fogja megvenni, nehogy már tiltsuk a bonbon csomagolású szar árulását!

- Lehessen bárki kőmüves! Ha egy kontár kőmüvesre telik, aki még téglát sem látott, akkor az fogja felépíteni a házát, minek ide szakmai vizsga?

- Lehessen bárki fodrászmester! Ha olyan fodrászra telik, aki életében nem látott ollót, akkor hát ő fogja vágni a haját, minek ide is vizsga?

- Lehessen bárki festőművész! Ha arra telik, hogy a szobafestő fesse a portréját, akkor ő fogja, nehogy már felesleges és drága vizsgákhoz kössük a festőművészetet!

- Lehessen bárki újságszerkesztő! Ha egy újságnak olyan szerkesztőre telik, akinek helyesírási gondjai vannak, akkor őt fogja alkalmazni, nehogy már ne lehessen bárkiből újságszerkesztő!

- Lehessen bárki ügyvéd! ha netán valaki ügyvéd akar lenni, nehogy már megmondják neki, hogy ismerni kell a törvényeket! Nehogy már hosszú és költséges tanuláshoz kössék már az egészet! Milyen dolog ez?! Majd a piac eldönti! Ha Ilonka néninek csak olyan ügyvédre telik, aki még egy mondatot sem tud megfogalmazni, akkor hát hadd csinálja. Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk neki kit fogadhat ügyvédnek?!