Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Teljes mértékben egyetértek a petícióval. Rremélem sikerül vele valamiféle eredményt elérni. Sok sikert! :)
Teljes mértékben egyetértek a kezdeményezéssel. Még a kilencvenes évek végén szereztem kategória vizsgát, azóta ezt a papírt tőlem senki sem kérte. Pár év múlva az egészet eltörölték. Én mint dobos kb. egyen értékű lettem egy start/stop gombbal. Hát ez van. Egy ilyen rendszer visszallítása, és ellenörzése nagyon megváltoztatná a jelenlegi helyzetet.
A vizsgazott profi eloadomuveszek es a hobby zeneszek kozott muszaly meghuzni a vonalat! Az egesz vilagon eros szakszervezet segiti a profi muveszeket abban ,hogy tudasukhoz melto munkahoz jussanak!
Én személy szerint a Dj-zést is vizsgához kötném. Ott is hasonló a helyzet, mint a hangszeres zenénél.
Re:
ez a cél :) és minél több igazi művész ember erre koncentrál, annál gyorsabban "teremtődik meg"
Re:
Ez egyáltalán nem szélmalom.... hacsak nem úgy érezzük! Komoly esély van rá, ha mindannyian összefogunk. Minden azon múlik!
Re:
Köszönöm, hogy megosztotta az információkat! Nem álmodózás ez, csak kell hozzá elégendő számú összefogó előadóművész!
Re:
Kedves Zsolt, köszönöm szépen! Ehhez mindannyiunk kreatív képzelőerejére van szükség, ami szerencsére egy művész embernek nem is nehéz, csupán bizni kell önmagunkban! Természetesen minél több aláíróra is szükség van :)
Re:
Úgy is volt! Több olyan DJ is részt vett a törlési lobbiban, akik nem rendelkeztek a vizsgával.
| This discussion has been closed. |