Oktatók és kutatók a kvótanépszavazásról

Quoted post

opeter

#26 Re: Re:

2016-10-01 07:32

#2: - Re:  

 Hát ez kicsit erős, meg enyhén szólva alpári, de a lényeg igaz!

140, kevés kivételtől eltekintve abszolút no name liberális megint tépi a száját. Hogy jobban ártson a magyarságnak, még angolul is tiltakoznak. Ugyan miért?

Ez egy demokratikus népszavazás, szájtépés nélkül is kifejtheti mindenki a véleményét: IGEN, NEM, tartózkodás, érvénytelen szavazás, stb. Akkor miért szükséges még külön is fényezni magukat? Tipikus liberális magatartás.

A baj csak az, hogy ezek az emberek katedra közelébe kerülnek, és úgy tűnik, nincs védőoltás ellenük. Nagy kár! Lennének ötleteim.

Válaszok


Vendég

#28 Re: Re: Re:

2016-10-01 07:54:47

#26: opeter - Re: Re:  

Igazad van.  Angolul meg úgy ferdítenek, hogy valami fenenagy értelmiségi elitnek látszanak a nyugati, félrevezetett emberek meg a pénzelőik szemében. Lásd a "féligazság" hozzászólást.

Egy aláíró

#29 Re: Re: Re:

2016-10-01 07:59:48

#26: opeter - Re: Re:  

Személy szerint nem vagyok liberális, de nem érzem, hogy a liberális szitokszó lenne.

Azért írtam alá, mert a megtévesztés és az uszítás már elviselhetetlen, s eközben egy a hatalmat megszerző maffiacsoport kifosztja az országot.

Tehát alapvetően hazafias elkötelezettség vezetett.

Azért gondolja végig egy kicsit! Odaálltunk egy vesztes ügy mellé, megalázásnak, gúnynak, fenyegetésnek tesszük ki magunkat. De az önhöz hasonló elvakult gyűlölködőknek már a legcsendesebb ellenvélemény is sok, amelyre féktelen agresszióval reagálnak. Ez bizony kognitív disszonancia. Ön is érzi, hogy ezzel a népszavazással nincs valami rendben, s a dühét azok ellen fordítja, akik ezt kimondják. Ha nem így érezne, nem törődne ezzel a néhány száz, többnyire túlterhelt, rosszul fizetett, méltatlan körülmények között dolgozó értelmiségivel. Hiszen ahogy utalt rá, úgysem számítunk.

Racz Andras

#40 Re: Re: Re:

2016-10-02 19:19:57

#26: opeter - Re: Re:  

Egy apro pontositas: 

Konkretan hazudsz, amikor 140 fos reszvetelrol irsz. Te ugyanis oktober 1-en, 07:32-kor irtad ezt a vegtelenul cizellalt kommentedet. Az ez elotti utolso alairas mintegy negyed oraval korabban, oktober 1-en 07:16-kor kerult a listara, ez pedig 307. volt.