Oktatók és kutatók a kvótanépszavazásról

Quoted post

Szigetvári Péter

#21 Re: a féligazság az hazugság

2016-09-30 18:58

#15: Köszörűs Zoltán - a féligazság az hazugság 

Persze ha valaki nem jól tud angolul, hiheti azt is, hogy az „academics” az egy titulus.  De aki tud, az tisztában van vele, hogy csak annyit jelent, „a teacher or scholar in a university or other institute of higher education” ( https://www.google.hu/search?q=define+academic ).  További kellemes gyűlölködést!

Válaszok


Vendég

#24 Re: Re: a féligazság az hazugság

2016-09-30 21:53:07

#21: Szigetvári Péter - Re: a féligazság az hazugság 

 Féligazság, csoúsztatűs = hazugság. Miért nem annak fordították, amit a magyar szöveg konkrétan jelent? Mert kifele, a megbízóiknak ill. a kinti célközönségnek többnek akarnak látszani. Se..nyalók! Hazátlanok!


Vendég

#27 Re: Re: a féligazság az hazugság

2016-10-01 07:51:22

#21: Szigetvári Péter - Re: a féligazság az hazugság 

 Egyébként kedves Péter, (beleszólva a vitába)  Te 'gyűlölködsz', azaz bélyegzed meg a másikat, ha annak más a véleménye. Nektek a demokrácia addig tart, amíg - akár kisebbségi kormánnyal is, de - a hatalomnál vagy. Aztán már a népszavazás is antidemokratikus. Jellemző. Akkor ismered fel, hogy a demokrácia a többség diktatúrája. És még Te nevezed magad oktatónak, ha ennyi a vitakészséged ésd ilyen a mentalitásod? A hazádat tönkre tennéd csak újra kormányozhassatok! Ez is jellemző. Erről szól ez a petíció is.