Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post

e

#16 Re: Re: Re:

2016-08-26 06:50

#14: - Re: Re:  

 Kedves Szimba és Adófizető, Közlekedő!

A félreértés egyértelmű! Senki sem saját önös céljaira szertné kisajátítani az utat. Ez azoknak az autósoknak a célja, akik nem tudják normálisan használni, ezzel eleve szűkítik a használók körét is, hogy ott tudjanak száguldozni. Így is meg lehet közelíteni a kérdést.

A másik dolog: nem kell ahhoz világversenyen dobogósnak lenni, hogy egy sportolni vágyónak igényei legyenek. Bár pont Katának nagyon komoly eredményei vannak és még sok sportolónak is , akik azt az utat használják.

A salakos futópályáról pedig annyit, hogy az lenne igazán önző dolog, ha azt kérnénk.

Összegezve: szerintem nem kérünk ördögtől való dolgot, nem hiszem, hogy ezzel az ott lakóknak és a földtulajdonosoknak kárt okozunk. Amennyiben úgy gondolják, hogy mégis, vegyék fel velünk a személyes kapcsolatot és jussunk közös nevezőre. Annak több értelme van!

Válaszok

Bodorkós Tamásné, Horváth Kata

#17 Re: Re: Re: Re:

2016-08-26 10:15:53

#16: e - Re: Re: Re:  

 Köszönöm  :)


Vendég

#19 Re: Re: Re: Re:

2016-08-31 10:42:41

#16: e - Re: Re: Re:  A salakos futópályáról pedig annyit, hogy az lenne igazán önző dolog, ha azt kérnénk.

 Adva van egy keskeny, viszonylag rossz burkolatú autók részére épített út. Erről éppen azok kitiltása, akik részére épült, azért, mert mások nem rendeltetésszerűen szeretnék használni, pont hogy önző dolog.

Egy salakos futópálya viszont egy forgalmasabb parkban sokkal több ember érdekét szolgálná, mint egy burkolata miatt sportolásra alkalmatlan, emiatt egészségkárosító autók számára készült út kisajátítása.

Ingyenes sportolási lehetőséget biztosító nyilvános létesítmények létrehozás sem önző, sem ördögtől való cél, a petíció célja viszont az!

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook