A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

Quoted post


Vendég

#297 Re:

2011-11-11 05:26

#1: - a CIKKET VILAGOSAN LATSZIK CSAKIS OLYAN SZEMELY IRTA AKI A SAJAT HAZAHAROL SZOL.Az igzsag az mas kerdes. Ha egy Palesztin irna egeszen maskent irna egy atlagember aki ot el a megszallao terulteken tudja milyen lehetelen az eletkorulmeny az torvenyek megakadalyozzak a letuke hogy allashoz jussanak hogy egyenek hogy kolcsont kapjanak a bankoktol stb... elmenekulnek USA -ba errek sokasagai...Udvozlettel nem egyetertve az elfogult ondicsero levelekkel...XY.kulfoldrol.

 

Válaszok


Vendég

#298 Re: Re:

2011-11-12 19:56:35

#297: - Re:

Valószínűleg ha az arabok képviseletében levő korrupt vezetők nem bombák gyártására, fegyverek vásárlására fordítanák az EU-tól, UNESCO-tól, meg Izraeltől kapott pénzt, akkor lenne mit enniük.

Ha az iskolában nem öngyilkosságra tanítanák a gyerekeiket (zsidó megölése dicsőség nekik), hanem békés együttélésre, szakmák tanulására, és életre, akkor nem nyomorognának.

Ők választják most is az elkülönülést, nem a békés együttélést.

Mellesleg Izraelben vannak a legkevésbé elnyomva, mert ők csak a fegyverkezést tiltják nekik, a szomszédos arab államokban még a letelepedés, állampolgárság is meg van nekik vonva, menekülttáborokban tartják őket, hogy majd egyszer Izraelre uszítsák őket.

GL