Zemplén Help Alapítvány - tiltakozás

Quoted post


Vendég

#94

2016-06-22 10:37

Újra sintéruralom lesz Sárospatakon!!!

Akkor most gratulálok mindazoknak akik a Hangya közösség és a Lelelenc ,a Manduláshegyi menhely elleni petícióját aláírták,hozzájárulva ahhoz ,hogy újra a sintér fogja szedni a szerencsétlen kutyákat Sárospatakon!!
Évek óta harcolunk,küzdünk ,hogy a sintértelepeket megszüntessék,hogy ne altassák el a szerencsétlen kutyákat,de úgy látom,hogy egyes "állatvédőknek" ez nem érdeke!!
Még,hogy állatvédők!!?? Inkább állatkínzók vagytok!!!

 

Válaszok


Vendég

#97 Re:

2016-06-22 11:08:59

#94: -  

 Ha nem altatnának el kutyákat, macskákat, akkor már nem lenne hová tenni a többmillió gazdátlan állatot. Mi lenne, ha nem csak üres frázisokat puffogtatnátok, hanem haladéktalanul felszólítani a kormányt, hogy vezessék be a kötelező ivartalanítást a kutyákra és macskákra egyaránt, amik keverékek, vagy tenyésztésre nem alkalmasak. A macskákat is bechipelni és szigorúan ellenőrizni házról-házra járva a chip meglétét és a bejelentési kötelezettség teljesítését.

Addig csak kanállal akarjátok kimerni a tengert és a probléma lassan kezelhetetlenné válik, mivel a kutya és macskaállományt évente szinte megduplázza önmagát.


#99 Re:

2016-06-22 11:33:47

#94: -  

 Nem vagyunk állatkínzók. Sárospatakon nem lesz sintér. Ha elfogadják a felajánlott segítséget, ott egy tuti menhely lesz, tiszta, jó étellel etetett, orvos által ellátott kutyákkal. 


Vendég

#116 Re:

2016-06-23 17:37:48

#94: -  

 Ha az állatvédő ismérve a "minden szép és jó Spatakon, boldog az összes ottani kutya", akkor a felelősen munkálkodó állatvédők és menhelyek nem állatvédők? De, pont ők azok, és ők elítélik a spataki "állatotthon" kutyatartási szokásait.  A sárospatakiak legfeljebb csak nevükben állatvédők, tetteikben semmikép.