Zemplén Help Alapítvány - tiltakozás
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A petíciót aláírtam magánszemélyként, másrészt a Környezetünk Állataiért Alapítvány elnökeként is.
Sajnos egy aláírás szemléletet nem tud változtatni, de talán a 'sok lúd disznót győz' alapon eljuthat ez a dolog magasabb szintekre.....es talán egyszer az egesz országban történik majd valami.
Többet egy alapítvány sem kap tőlem egy fillért sem!!!
NEM A KUTYÁKRA KÖLTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petició
Azért irtam alá mert felhábiritonak tartom,hogy az állatok bántalmázása,kinzása csekély pénzbüntetéssel vagy felfüggesztett börtönnel meguszható. Egyes "embereknek"ez normális cselekedet.Ez nem mehet így tovább!!
Petíció
Azért írtam alá, mert aki állatokkal így bánhat...mi tartaná vissza emberrel szemben is!!! Elítélek mindennemű erőszakot legyen az állat, ember vagy bármi élőlény ellen elkövetett tett
Re:
Pedig itt sok alapítvány dolgozik azért, hogy az állatoknak jobb legyen! Mindig meg kell néznie az embernek, hogy kiket támogat. Sosem szabad általánosítani. Némedi Edina / Állatmentő Szolgálat
Re:
Szerintem eddig sem kapott.
Nem kellene általánosítani. A legtöbb menhelyen sokszor emberfeletti munkát végeznek, ahogy a legtöbb civil állatvédő is. Szükség van a segítségünkre, mivel rengeteg esetben saját zsebből fizetnek, ha muszáj.
Ha nem kaptak választ egyetlen megkeresett hatóságtól sem, lehet nem a valós információkat tüntetík fel. a leendő aláíróknak ezen lehet el kellen gondolkoznia.....
Jó lenne ha az aláirók meglátnák végre hogy mennyire gátlástalan és gusztustalan ez az egész lejárató hadjárat,és kinyitnák a szemüket,mert lehet holnap te leszel a következő áldozat,és nem fog melléd állni senki.
| This discussion has been closed. |