Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

Quoted post


Vendég

#17

2016-06-16 06:02

Felhvnám a figyelmet, hogy nem egyedül döntött, hanem a három hivatásos birából álló tanács dönt másodfokon. Attól, hogy ő volt az elnök, neki a többségi véleményt kellett irásba foglalni, azt nem tudjuk, hogy ő is egyetértett-e.

Válaszok


Vendég

#22 Re:

2016-06-16 07:04:50

#17: -

Én pedig felhínám a figyelmet, hogy nem a bizonyítékok döntöttek az ügyben, hanem a befolyásos és gazdag családok által kifizetett PÉNZ!

Az ilyen bírók nem alkalmasak a bírói pályára és ideje lenne szigorítani a BTK tételeit, bevezetni egy megfelelő minimális büntetési tételt, mondjuk fiatalkorú esetében 10, felnőtt esetében 15 év fegyház büntetést és ennél kevesebbet nemi erőszaknál ne lehessen adni. 

Ha az áldozat kiskorú, vagy magatehetelen, vagy egyéb súlyosbító körülmények merülnek fel, akkor ehhez jöhetnének szorzók is.

A bírói hivatástól pedig mindhárom korrupt alakot el kell tiltani! Bizonyították, hogy alkalmatlanok.

Ez esetben a szülői felelősség is vastagon felmerül, úgyhogy újra kell az egész ügyet indítani, bevonva a látókörbe a szülőket is, akiknek a lakásában felügyelet nélkül hagyott fiatalkorúak italoztak és erőszakoskodtak. Az csak mese habbal, hogy ne lett volna tudomásuk róla, hogy az elkényeztetett kölykeik mit csinálnak a bulin. 

 

 


Vendég

#35 Re:

2016-06-16 08:24:46

#17: -  

 Ha valóban így van, akkor még nagyobb a baj.