Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Quoted post


Vendég

#218

2016-05-15 21:13

En kisgyerek koromtol jartam hozza, akkor meg hosszu sorok kigyoztak nala minden nap. Mar regota mas foldreszen elunk a csaladommal, gyerekeimmel, de ahanyszor haza latogatunk, tobbszor is lementunk Barna bacsihoz franciakremest venni, mert SEHOL a nagyvilagban, egyetlen tukorfenyesre csiszolt flancos cukraszdaban sem lehet meg csak hasonlo isteni finom kremest kapni!!! Mindig szerettunk vele elbeszelgetni, kedves es emberseges mindenkivel! 

Miert nem neznek korul a korhazak es iskolak konyhajan es miert nem buntetik meg a KORMANYT amiert ilyen szegyentelen korulmenyeket biztosit a betegeknek es a gyerekeknek!!! 

Ezt miert nem lehet bejelenteni a NEBIH-nek a zoldszamon??? Miert csak a becsuletesen probalo embereknek kell a kormany miatt szenvedni??? Mashol mar reg furkosbottal zavartak volna el az ilyen "vezetoket"! 

Ha valaki kesz arra, hogy megszervezze a segitseget Barna bacsinak, penz-munka formajaban, orommel fogok segiteni! 

 

Válaszok

Mentsük meg Illés bácsi cukrászdáját!

#236 Re:

2016-05-15 21:37:33

#218: -  

 Elkezdtünk szervezkedni, többek közt ebben a Facebook csoportban: Mentsük meg Illés bácsi cukrászdáját névvel, szeretettel várunk minden csatlakozót! (linket sajnos nem tudtam beszúrni)