Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Quoted post


Vendég

#12

2016-05-15 16:54

István

Felháborítonak tartom,hogy egy ismeretlen tönkreteszei ILLÉS -bácsi életművét ! Ismeretlenűl is tudom és megerősítem az ilyen szakemberek mindent tudnak a szakmáról a higéniáról ,becsületről .

Csempézett helységben is lehet az alapvető higéniai szabábályok betartását elkerülni ! A HCCP pedig papír, amit valami Eu.-s barom talált ki ! A bácsi legalapvető szakmai múltja azon túltesz !   /// Mikor takarítottak, mikor használtak rágcsáló írtót, (amit egy igazi szakember nem visz be élelmiszerek közé),hány fok van a hűtőben, stb.///  Bemegyek a helységbe és látom rend van vagy nincs !

Ez épp olyan mint a cukorgyárak bezárása az EU.rendelkezése, ott is azt dumálták be,hogy Brazil nádcukor olcsobb olcsóbb lesz, tessék megnézni az bolti árakat!

Válaszok

István

#16 Re:

2016-05-15 17:08:38

#12: -  

 Így van! Mindenkire rá kellene bízni, hogy eldöntse, akar-e az adott helyről vásárolni, vagy nem. Mindenki döntse el, hogy HACCP-t maximálisan betartó, NÉBIH által ellenőrzött steril nagyüzemi helyen, vagy kistermelőtől, kisiparostól akar vásárolni. Írassák ki az ajtóra, hogy NEM ELLENŐRZÖTT szaküzlet, onnéttól vállalja mindenki a saját kockázatot.

Minden termelővel ugyanezt csinálja a NÉBIH, irreális baromságokat várnak el. A cél az, hogy egyáltalán semmilyen természetes anyagot ne lehessen használni. Hiába elmondhatatlanul más egy olyan torta, amihez saját tojásból, saját vajjal készül a piskóta és a krém, mégsem árulható sehol. Csak a tojáspor, meg a többi nagyüzemi vacak használható mindenhez.


Vendég

#674 Re:

2016-05-16 10:28:18

#12: -  

 Lásd.a híres neves Vári csillogás kifelé minden gyönyörű plafonig csempézve.....több éve lejárt alapanyag,penész,férgek.....stb