Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1298 Re: Re: Re: Re:

2016-05-09 18:21

#1296: - Re: Re: Re:  

 Szalagmunka?Köszönöm,volt benne részem.Nem a munkával volt a probléma hanem az ottani alacsony értelmi szintű emberekkel.Na mert azok között bőven akad.Tapasztalatból mondom a gyári munka kutya f*sza a kereskedelemhez képest!Aki a szalag mellett elfárad ott már problémák vannak!Visszatérve,anno mikor Kereskedő lettem tök normális vásárlók voltak,öröm volt dolgozni menni.Manapság azért annyi a böszme eladó mert vagy nem képzettek eléggé vagy nulla gyakorlattal rendelkeznek és ez megölte az amúgy jól működő szektort DE a vásárlókat se kell félteni erre is van tapasztalatom!Sajnos az utálkozás nem old meg semmit de egy csóró országban ahol a havi éhbérrel kitörölheted a hátsód ott ez nem meglepő.Az emberek nagyon rosszindulatúak lettek,önzőek és gonoszak,a pénztelenség ezt teszi.Ha jó lenne az életszínvonal sokkal több vidám,boldog ember lenne és nem alakulnának ki ilyen helyzetek!

Válaszok


Vendég

#1301 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-10 06:43:41

#1298: - Re: Re: Re: Re:  Tapasztalatból mondom a gyári munka kutya f*sza a kereskedelemhez képest!Aki a szalag mellett elfárad ott már problémák vannak!Visszatérve,anno mikor Kereskedő lettem tök normális vásárlók voltak,öröm volt dolgozni menni.Manapság azért annyi a böszme eladó mert vagy nem képzettek eléggé vagy nulla gyakorlattal rendelkeznek és ez megölte az amúgy jól működő szektort DE a vásárlókat se kell félteni erre is van tapasztalatom!Sajnos az utálkozás nem old meg semmit de egy csóró országban ahol a havi éhbérrel kitörölheted a hátsód ott ez nem meglepő.Az emberek nagyon rosszindulatúak lettek,önzőek és gonoszak,a pénztelenség ezt teszi.Ha jó lenne az életszínvonal sokkal több vidám,boldog ember lenne és nem alakulnának ki ilyen helyzetek!

 Te robot vagy? Ne mondd, hogy nem fáradsz el egy 12 órás műszakban a szalag mellett?! A boltban trécselni fárasztóbb, vagy mi?!

A baj az, hogy a kereskedelemben sem éppen agysebészek dolgoznak, akit egyetlen középiskolába sem vesznek fel, azokat szokták beiskolázni a keresekedelmi szakmunkásképzőbe.

Azért a vásárlók viselkedése és a böszme eladók között van némi ok-okozati összefüggés: Ha én mint vásárló odaviszem a pénzemet, hogy az eladó ebből kapjon fizetést, legalább azt joggal elvárnám, hogy normálisan visszaköszönjön, ne kelljen hajkurászni, hogy segítsen és ha sikerül megtaláni, ne azt a flegma kifejezést lássam az arcán, hogy ez a barom mit zavarkolódik itt, mikor fontosabb dolgaim is vannak, pl. a bolt közepén traccspartit tartani a kolleginákkal.

Tudomásul kell venni, hogy ma már mindenki össze-vissza dolgozik, akinek úgy jön ki a lépés, az vasárnap ér rá vásárolni, főleg olyan dolgokat, amihez mondjuk kell a gyerek és órákat kell próbálgatni. A kereskedelem és a szolgáltatás az igények felméréséről és kielégítéséről szól. Igény van a vasárnapi nyitvatartásra, főleg a határhoz közeli városokban, ezért nyitva kell tartani és ennyi. 

Mindenkinek van választási lehetősége, "felmondásnak" hívják!