Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1296 Re: Re: Re:

2016-05-09 07:27

#1295: - Re: Re:  Volt olyan aki éhenhalt mert nem volt vasárnap nyitva a multi???Hát nem!!Szóval ezt megbeszéltük!Érdekes,hogy én nem találkoztam még olyan kereskedelmi dolgozóval aki elégedett az újranyitással!Felettébb érdekes...:)!!Az egészségügyre jócskán ráférne az újítás minden szempontból DE ez elmondható minden területre :(!Normális vezetőkkel élhető ország lennénk!!

 Tudod hányszor annyian dolgoznak vasárnap, mint a rinyáló, alacsony értelmi szintű fentebbi kereskedők. Előbb talán tanuljatok meg viselkedni, aztán járjon a pofátok! Akinek nem tetszik, fel lehet mondani, aztán megtanuljátok a szalag mellett, hogy mi az a munka, mert nem ugyanaz a bohóckodás, amit csináltok a boltokban!

Ha igény van a vasárnapi nyitvatartásra, mert sokan ilyenkor tudják megoldani a munkabeosztásuk miatt a nagybevásárlást, akkor nyitva kell tartani, ez ilyen egyszerű! Akinek nem teszik, azt nem kötelezi senki, hogy a kereskedelemben lébecoljon, lehet elmenni folyamatosban műszakozni. Legalább megtanulnák, hogy mi a munka és a fegyelem!

Válaszok


Vendég

#1298 Re: Re: Re: Re:

2016-05-09 18:21:27

#1296: - Re: Re: Re:  

 Szalagmunka?Köszönöm,volt benne részem.Nem a munkával volt a probléma hanem az ottani alacsony értelmi szintű emberekkel.Na mert azok között bőven akad.Tapasztalatból mondom a gyári munka kutya f*sza a kereskedelemhez képest!Aki a szalag mellett elfárad ott már problémák vannak!Visszatérve,anno mikor Kereskedő lettem tök normális vásárlók voltak,öröm volt dolgozni menni.Manapság azért annyi a böszme eladó mert vagy nem képzettek eléggé vagy nulla gyakorlattal rendelkeznek és ez megölte az amúgy jól működő szektort DE a vásárlókat se kell félteni erre is van tapasztalatom!Sajnos az utálkozás nem old meg semmit de egy csóró országban ahol a havi éhbérrel kitörölheted a hátsód ott ez nem meglepő.Az emberek nagyon rosszindulatúak lettek,önzőek és gonoszak,a pénztelenség ezt teszi.Ha jó lenne az életszínvonal sokkal több vidám,boldog ember lenne és nem alakulnának ki ilyen helyzetek!