Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Quoted post

The Troll King

#67 Re: Jehova Tanúi

2016-04-22 12:22

#2: Volt Jehovás - Jehova Tanúi 

 Én csak azt tudom neked javasolni, hogy kezdj el angolul tanulni, és próbálj meg szép csendben külföldre lelépni. Mondjuk az UK-ba. Ha nem teszed ezt, életed végéig követni fognak ezek a szarháziak. Ha lesz egy párod, el tudom képzelni, hogy addig zaklatják és fenyegetik, amíg teljesen tönkre nem teszik őt és nem lesz más választása, mint lelépni mellőlled. Ezek a mocskos állatok szét fogják cseszni az életedet.

Vagy másik lehetőségként menj jogot tanulni, legyél ügyvéd és csináld ki az összes görényt, aki zargat. Vagy legyél rendőr, vagy valamilyen rendvédelmi szerv tagja. Bár sajnos ezek a szektás nyomorultak már mindenhová beférkőztek.

Másnak:

Fentebb írta valaki, hogy miért nem lehet ezeket kicsinálni. Pont ezért, mert olyanok ezek, mint a szcientológusok, meg a Hitgyülisek. Mindenhova beférkőztek már, szerintem nem egy gazdagabb tagjuk is van, akiket meg nem lehet csak úgy bekussoltatni. Szerintem ennek az "egyháznak" vagy minek a vezetői is jó zsírosak már, és nekik érdekük fennmaradni és a sok tudatlan birkából kipréselni az utolsó centet, javakat. Tudatlanságban tartani az embert egyet jelent a hatalomgyakorlással, szerinted nem küzdenének azért, hogy ezt fenn tudják tartani? Úgyhogy sajnos egy ilyen szervezetet nagyon nehéz kigyomlálni, főleg, hogy szerencsétlen beetetett hívek el is hisznek mindent, amit a szájukba adnak. Viszon minden állami támogatást meg kellene vonni ezektől és mindenfajta pénzcsapot el kellene zárni, el kellene lehetetleníteni azt is, hogy iskolák előtt áldogáljanak. Szoktam őket látni egy bizonyos főiskola előtt, nem is értem, hogyan engedik meg ezeknek, hogy ott rohadjanak. Modnjuk amúgy is furcsa számomra, hogy a főiskola és az előtte álló Bazilika között Jehovások hirdetik a hülyeséget, két lépéssel odább meg részeg csövesek alszanak a kis parkrészen, vagy szarnak a bokorban, vagy kéregetnek, miközbe lengyel, német, kínai, japán turisták mászkálnak közöttük. Fasza ez a turizmus, nem is értem miért nem léptek le valami tengerpartra. Nesze nekik egzotikum :D

Válaszok

Mecánás

#129 Re: Re: Jehova Tanúi

2016-04-26 08:26:00

#67: The Troll King - Re: Jehova Tanúi 

"Viszon minden állami támogatást meg kellene vonni ezektől és mindenfajta pénzcsapot el kellene zárni, el kellene lehetetleníteni azt is, hogy iskolák előtt áldogáljanak."

Nem tudom mi az oka ennek a nagy tudásnak, ami benned van, de akárhogy nézem a Magyar Közlönyt a támogatott egyházakkal felsorolva, nincsnek azok között, akik állami támogatást kapnának.

Másold már be honnan van ez az infód, mert én mást tudok róluk!