Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1202

2016-04-21 17:46

Vasárnap szeretnék a családommal lenni. Normálisan megenni egy rendes ebédet, egy asztalnál, vagy otthon vagy vendéglőben, mindegy. Erre egész héten nincs mód! Elmenni kirándulni, várost látogatni stb. Sajnos a kereskedelemben dolgozom egy multinál... és nagyon gondolkodom rajta hogy váltok. A családom fontosabb!! Mikor ezt az iskolát választottam sok-sok éve Szombaton délbe bezártak a boltok és ennyi, "kis" boltok sem voltak, és meg tudta mindenki oldani, csak előre kell gondolkodni mi hiányzik. Nem Vasárnap 20 órakor kell facsemetét, pizzavágót és egyéb dolgot venni, ja és hitelt intézni....

Válaszok


Vendég

#1203 Re:

2016-04-21 18:04:23

#1202: -  

 Miért mennél vendéglőbe enni, gondolod ott robotok dolgoznak?


Vendég

#1207 Re:

2016-04-22 07:15:39

#1202: -  Vasárnap szeretnék a családommal lenni. Normálisan megenni egy rendes ebédet, egy asztalnál, vagy otthon vagy vendéglőben, mindegy. Erre egész héten nincs mód! Elmenni kirándulni, várost látogatni stb. Sajnos a kereskedelemben dolgozom egy multinál...

 Nem szégyelled a mocskos pofádat?!

Vasárnap vedéglőbe menni, mikor vered az asztalt, hogy TE nem akarsz vasárnap dolozni és mindennek elmondod azokat, akik igénybe venék vasárnap a TE munkádat?! Neked aztán vastag bőr van a pofádon!

Vasárnap főzni, mikor a gázt és az áramot is vasárnapi munkával biztosítják az erőművekben?! Benned semmi szégyenérzet nincs?!

Kirándulni, várost látogatni?! Ugye ezt gyalog gonodotad?! Ugyanis a közlekedési eszközöket vezető emberek sem szeretnek vasárnap dolgozni, hogy a valagadat fuvarozzák, mikor te nem szeretnél vasárnap dolgozni. 

Szépen ülj az aszatalnál a sötétben a családoddal, majszolgasd a romlott szalámis szendvicset a hideg lakásban és véletlenül se vegyél igénybe olyan terméket, vagy szolgáltatást, amit más - nálad sokkal értelmesebb - emberek vasárnapi munkával adnak, vagy állítanak elő, közben elmélkedj rajta, hogy hányszor több ember dolgozik ebben az országban más ágazatokban vasárnaponként, akiknek te minden lelkiismeretfurdalás nélkül igénybe veszed a munkáját.

Pedig lehet élni vasárnap

- áram

- fűtés

- tv

- internet

-telefon

- vendéglő

- busz

- vonat

- metró

-  villamos

- vendéglő

- mozi

- színház

- fagyizó

- strand

- állatkert

- stb. nélkül is!

Tehát ha TE nem akarsz vasárnap dolgozni, a többiektől se várd el!

A váltás jó ötlet, a te értelmi szinteddel talán valamelyik cégnél lehetsz operátor rabszolga a szalag mellett és majd nem lesz azokon a napokon éjszakai műszakban a vasárnapi munkán elmélkedni sem időd, sem energiád, mikor még a boltok is zárva tartanak!

melós

#1209 Re:

2016-04-22 07:38:51

#1202: -  Nem Vasárnap 20 órakor kell facsemetét, pizzavágót és egyéb dolgot venni, ja és hitelt intézni....

 Mégis ki vagy te, hogy eldöntsd nekem mikor van időm vásárolni?

Ha éppen vasárnap este 6-kor végzek a 12 órás műszakkal vasárnap este fogok pizzavágót venni meg hitelt intézni!!!

Neked meg semmi közöd hozzá! Tedd a dolgod és az elvárható udvariassággal és lelkiismeretességgel szolgálj ki!!! Ezért kapod a béred nem a pofázásért!!!