Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1207 Re:

2016-04-22 07:15

#1202: -  Vasárnap szeretnék a családommal lenni. Normálisan megenni egy rendes ebédet, egy asztalnál, vagy otthon vagy vendéglőben, mindegy. Erre egész héten nincs mód! Elmenni kirándulni, várost látogatni stb. Sajnos a kereskedelemben dolgozom egy multinál...

 Nem szégyelled a mocskos pofádat?!

Vasárnap vedéglőbe menni, mikor vered az asztalt, hogy TE nem akarsz vasárnap dolozni és mindennek elmondod azokat, akik igénybe venék vasárnap a TE munkádat?! Neked aztán vastag bőr van a pofádon!

Vasárnap főzni, mikor a gázt és az áramot is vasárnapi munkával biztosítják az erőművekben?! Benned semmi szégyenérzet nincs?!

Kirándulni, várost látogatni?! Ugye ezt gyalog gonodotad?! Ugyanis a közlekedési eszközöket vezető emberek sem szeretnek vasárnap dolgozni, hogy a valagadat fuvarozzák, mikor te nem szeretnél vasárnap dolgozni. 

Szépen ülj az aszatalnál a sötétben a családoddal, majszolgasd a romlott szalámis szendvicset a hideg lakásban és véletlenül se vegyél igénybe olyan terméket, vagy szolgáltatást, amit más - nálad sokkal értelmesebb - emberek vasárnapi munkával adnak, vagy állítanak elő, közben elmélkedj rajta, hogy hányszor több ember dolgozik ebben az országban más ágazatokban vasárnaponként, akiknek te minden lelkiismeretfurdalás nélkül igénybe veszed a munkáját.

Pedig lehet élni vasárnap

- áram

- fűtés

- tv

- internet

-telefon

- vendéglő

- busz

- vonat

- metró

-  villamos

- vendéglő

- mozi

- színház

- fagyizó

- strand

- állatkert

- stb. nélkül is!

Tehát ha TE nem akarsz vasárnap dolgozni, a többiektől se várd el!

A váltás jó ötlet, a te értelmi szinteddel talán valamelyik cégnél lehetsz operátor rabszolga a szalag mellett és majd nem lesz azokon a napokon éjszakai műszakban a vasárnapi munkán elmélkedni sem időd, sem energiád, mikor még a boltok is zárva tartanak!

Válaszok


Vendég

#1215 Re: Re:

2016-04-22 18:05:23

#1207: - Re:  

 Remélhetőleg te valamelyik szolgáltatónál dolgozol?Mert tudod szerintem azok az emberek akik a munkájuk miatt nem lehetnek a családukkal nem nyilvánul meg ilyen bunkó módon!