Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#459

2016-04-13 13:06

Azért írtam alá, mert kereskedelmi dolgozó vagyok és nem szeretnék vasárnap dolgozni. Ez az egyetlen nap amikor a család együtt van éa elmehetünk az idős szüleimet meglátigatni. Éa felháborítónak tartom, hogy ezt azért ne tehessem meg mert egyrs emberek olyan bevásárlás mániások, hogy nem elég nekik a szombat. A háziasszonyok meg nem akarják megoldani a nagy bevásárlást szombaton. Én is meg tudom oldani még akkor is ha dolgozom. Régen is zárva voltak az üzletek vasárnap. Nekünk is jár a pihenés. Főleg úgy, hogy így is szombaton nagyon ritkán vagyunk itthon. Ne akarja ezt elvenni olya n aki lusta és nincs más szórakozása mint a pénzszórás.

Válaszok


Vendég

#462 Re:

2016-04-13 13:10:47

#459: -  

 Megnéznélek szombaton 12 órát a szalag mellett, 3 óránként 10 perc szünettel, utána még nagybevásárolni! Amúgy tiéd a döntés, bemész a főnökhöz, felmondasz és elmész máshová dolgozni. Csak az a szépséghibája, hogy a szalag mellett nem lehet trécselni, vagy elbújni a raktárban, mint ahogy ezt a többségetek teszi. A legtöbb üzletben úgy kell eladót vadászni, pedig az eladó van a vevőért és nem fordítva.


Vendég

#469 Re:

2016-04-13 13:16:03

#459: -  

 Én pedig délutánonként nem szeretnék dolgozni! Jönnek a jó idők, kint kellene dolgozni a kertben. A férjem hajnalban indul, így korábban otthon van. Vele szeretnék lenni. Én is felháborítónak tartom, hogy az ügyfelek nem hajlandók délelőtt kérni, hívni. Képesek sokszor még hétvégén is felhívni vagy e-mailt írni. Nem vagyok lusta. Egyszerűen nincs máskor időm elmenni csak vasárnap. Kemény 1x vagy 2x járok vásárolni egy hónapban. Az pont vasárnap. Mert nem tudjuk összehozni másképp. Ebből fakadóan mániásnak sem érzem magam. Nem is akarok többször a boltok közelébe járni, mert úgyis csak felidegesítenek az emberek. Ilyenkor egyébként nagy százalékban az eladók. A bunkóságukkal, a lekezelőségükkel, a tesze-toszaságukkal. Szóval lehet felháborodni. Keressen másik munkahelyet, ha nem tetszik.