Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#252

2016-04-13 06:41

Egyetértek a petícióval.
Már csak azért is, mert ez egybecseng Isten parancsolatával a vasárnapi pihenőnapot illetően. Szeretném felhívni a figyelmet Isten ide vonatkozó tanítására, parancsolatára, ha úgytetszik. Tehát jól döntöttek,és ne legyen kétségük afelől, hogy ez a dolog jó. Istentől jövő dolog. Mert mit is mond Isten? Hat napig dolgozz, a hetedik napon pedig szenteld meg azt. Ahogy maga Isten is tette. Hat nap alatt teremtette az eget, a földet, és mindent, ami rajta található. A hetedik napon pedig megpihent. Olvasható a Bibliában is. Isten tehát jó szemmel nézi a dolgot. Másrészt az embereknek is kell egy kis pihenés. Én is, ahogy sokan, támogatom a vasárnapi zárvatartást. Már csak azért is, mert Én Isten tanításai szerint igyegszem élni. Ugyan akkor szeretném elmondani. Vádolom azokat az Istenkáromló ellenzékeket, akik részesei a kezdeményezésnek. Vádolom, mert ISTENKÁROMLÓ MAGATARTÁST TANUSÍTOTTAK! EZZEL ISTENNEK KELL SZÁMOT ADNIUK! NEM ÚSSZÁK MEG ANNYIT MONDHATOK! ISTENT NEMLEHET LEFIZETNI! RÁFÁZNAK!!!

Válaszok


Vendég

#277 Re:

2016-04-13 07:29:12

#252: -  

 A Bibliában az a bizonyos 7. nap mellesleg szombat...


Vendég

#278 Re:

2016-04-13 07:30:54

#252: -  

 Azért az alapműveltséghez hozzátartozna, hogy tisztában légy vele, hogy a Bibliában a 7. nap a szombat és nem a vasárnap. 

A vasárnap eredetileg vásárnap, a heti vásárok napja volt és erről kapta a nevét, ha már Bibliánál és kereskedelemnél tartunk.