Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

Veddmeghétfőn!

#151 Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 20:54

#141: Mérnök - Ez egy tipikus hiszti! 

 Ez egy tipikus kretén megközelítés... Ehhez nem kell mérnöknek lenni, a 8 általánossal rendelkező "üzletemberek" is ugyan ezzel érvelnek. Gratulálok, hogy sikerült ledipomáznia, és rendes munkát találnia, de sajnos nem mindenki teheti ezt meg. Ha mindenki más munkát választ, akkor ki a franc fogja kiszolgálni az ilyen faszkalapokat, mint ön? Kinek mutathatja meg "felsőbbrendűségét? Kinek hívhatja fel a figyelmét arra, hogy ön mérnök ám, akár egy doboz tej megvásárlása vagy egy számlabefizetés közben háromszor? 

Például az ön szintjét némileg megközelítő, fejeltt országokban, mint pl. Németország, tud vásárolni vasárnap?

 

Nagyon sajnálom, hogy vannak szektorok, ahol muszáj vasárnap is dolgozni, mert nélkülözhetetlen az 21. századi városok, országok, társadalmak működéséhez. Sajnálom, hogy a vendéglátásban is kell vasárnap dolgozni, de ezen a napon bonyolítják a legnagyobb forgalmat (minél kevesebb embernek kell vasárnap dolgoznia, annál nagyobb forgalmat). A kereskedelem az nem tartozik ezek közé, főleg nem a különféle szolgáltatók, akiknek muszáj kinyitni, ha egy szupermarket üzletsorán van a bérlemény. 

 

Keressen másik munkát az, aki 6 nap alatt nem tudja elintézni a bevásárlást!

 

Ön meg szarjon sünt!

Válaszok


Vendég

#154 Re: Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 21:02:04

#151: Veddmeghétfőn! - Re: Ez egy tipikus hiszti! 

 csak nem mindegy hogy 70-80 ezerért vagy 3 x annyiért dolgozol vasánap és mit

te majom

Xy

#163 Re: Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 21:20:52

#151: Veddmeghétfőn! - Re: Ez egy tipikus hiszti! 

 Már elnèzèst, tisztelt megmondjaatutit, itt senkinek sem a munka a bűdös, mi szeretjük a munkánkat vagy kènyszerhelyzetbe vagyunk ezèrt próbálunk tenni azèrt, hogy egyszerre a munka ès a családi èletünk is megmaradjon.  Lehet, hogy önöknèl a kussolsz ès lèpj tovább dìvik , ha problèma áll fenn, de mi inkább alakìtanánk a helyzeten. Mindenkit sajnálok, aki úgy dolgozik, de ez nem a szakmák közötti harc. Viszont ha más szakmának se jó a helyzete, mi akadája van, hogy ők is egyesüljenek, ès támogatókat keressenek? Ha olyan , ami számomra nem gond, de nekik ettől jobb, biztos nem akadèkoskodnèk. Fura egy emberi tulajdonság nem?