Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Veddmeghétfőn!

#151 Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 20:54

#141: Mérnök - Ez egy tipikus hiszti! 

 Ez egy tipikus kretén megközelítés... Ehhez nem kell mérnöknek lenni, a 8 általánossal rendelkező "üzletemberek" is ugyan ezzel érvelnek. Gratulálok, hogy sikerült ledipomáznia, és rendes munkát találnia, de sajnos nem mindenki teheti ezt meg. Ha mindenki más munkát választ, akkor ki a franc fogja kiszolgálni az ilyen faszkalapokat, mint ön? Kinek mutathatja meg "felsőbbrendűségét? Kinek hívhatja fel a figyelmét arra, hogy ön mérnök ám, akár egy doboz tej megvásárlása vagy egy számlabefizetés közben háromszor? 

Például az ön szintjét némileg megközelítő, fejeltt országokban, mint pl. Németország, tud vásárolni vasárnap?

 

Nagyon sajnálom, hogy vannak szektorok, ahol muszáj vasárnap is dolgozni, mert nélkülözhetetlen az 21. századi városok, országok, társadalmak működéséhez. Sajnálom, hogy a vendéglátásban is kell vasárnap dolgozni, de ezen a napon bonyolítják a legnagyobb forgalmat (minél kevesebb embernek kell vasárnap dolgoznia, annál nagyobb forgalmat). A kereskedelem az nem tartozik ezek közé, főleg nem a különféle szolgáltatók, akiknek muszáj kinyitni, ha egy szupermarket üzletsorán van a bérlemény. 

 

Keressen másik munkát az, aki 6 nap alatt nem tudja elintézni a bevásárlást!

 

Ön meg szarjon sünt!


Vendég

#152

2016-04-12 20:55

A hivatalok es a bankok is legyen akkor nyitva 7vegen...... Dolgozzon akkor mindenki vasárnap, ha már a boltosoknak kell
pl nekunk nem is akakrnak adni plusz % ot .
Sok fogyateskos

Vendég

#153

2016-04-12 20:58

Mint kereskedelmi dolgozó ,elmondhatom hogy annak idején mikor vasárnap még nyitva tartottunk könnyebben teltek munkanapjaim.Valahogy jobban elosztódtak a vevők a hét napjaira.Mióta vasárnap zárva tartunk a munka több lett ,a forgalom megnőtt ,s természetesen ugyan azzal a létszámmal. Tudtam hogy a vasárnap szabad s az mindennél többet ért,de azt hogy láttam hogy végre 1 napra a hétből lelassul az élet,a csend ,a nyugalom, a rohanó világ fölé kerekedik az még a szabad vasárnapnál is többet ért.De Plázázzanak a pláza cicák,HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!!

Vendég

#154 Re: Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 21:02

#151: Veddmeghétfőn! - Re: Ez egy tipikus hiszti! 

 csak nem mindegy hogy 70-80 ezerért vagy 3 x annyiért dolgozol vasánap és mit

te majom

Nem mondom meg!

#155 Hagyjuk már!

2016-04-12 21:06

Most őszintén! Oké megértem a kezdeményezést de azért egy két dologban gondolkozzatok már el!

- Orvosok ápolók mentősök is dolgoznak vasárnap ők nem hiztiznek hanem válalják amire elhivatottságot tettek!

- Sofőrök vonatvezetők taxisok dolgoznak vasárnap ők sem hiztiznek

- Szolgáltatások is működnek

- Éttermek kocsmák panziók hotelek szintén

- Még sorolhatnám!

Tudjátok mi a hasonlóság ezek közt? Az hogy ITT IS CSALÁDOS EMBEREK DOLGOZNAK!!!! Nem hiztiznek  nem rinyálnak! Kereskedelmi ellátás is szolgáltatás aminek megvannak mind az előnyei mind a hátrányai DE azok akik ebben dolgoznak és csinálják az tudja jól h mire vállalkozott! Én is dolgozom én is dolgoztam kereskedelmi üzletláncban tudom milyen nem kell bemutatni de akkor is lehetne sokkal rosszabb mint mondjuk az egészségügy!

 

Kicsit az öncélú rinyálás helyett el kéne gondolkodni hogy még így is jobban jártok mint más ki nem! Ja és nem tudom de csak én örülök a vasárnapi pótlékért? 


Vendég

#156

2016-04-12 21:08

Kereskedőnek tanultam 92-95-ig,szombaton 2-kor bezártunk és csak hétfő reggel nyitottunk ki!És nem halt bele senki!

Vendég

#157

2016-04-12 21:09

Szabad vasárnap nekünk is jár.
Veddmeghétfőn!

#158 Re: Hagyjuk már!

2016-04-12 21:13

#155: Nem mondom meg! - Hagyjuk már! 

 Dugd fel a vasárnapi pótlékodat... 

Sajnálatos, de valaki munkája nélkülözhetetlen vasárnap. A bevásárlás, nézelődés, baszakodás, bámészkodás, nyálcsorgatás kurvára nélkülözhető vasárnap (a bevásárlást leszámítva a többi napon is nékülözhető).

Vannak olyanok, akik az elmúlt bő 1 évben léptek erre a "pályára", ők pl. nem ezt vállalták, most mindenki keressen másik munkát? 

Dolgozzon mindenki vasárnap, akinek szimpatikus a nyitvatartás, és mi is elfogadjuk a dolgot, lehiggadunk. 

Ez így megfelel? 


Vendég

#159

2016-04-12 21:15

Aki nen dolgozik vasárnap vagy netán hétvégén az belegondolhatna abba hogy aki a kereskedelemben alkalmazott az csak azon az egy napon tervezhet a családdal programot főleg ha abból többen is kereskedelmi alkalmazottak! Meg miért nem elég a heti 6 nap vásárlásra???? Legyen akkor nyitva az ovoda iskola minden hivatal orvosi rendelő hogy a gyereket papírokat vagy éppen vizsgálatokat el tudják intézni azok akik nem érnek rá vasárnap pihenni
Nem mondom meg!

#160 Re: Re: Hagyjuk már!

2016-04-12 21:19

#158: Veddmeghétfőn! - Re: Hagyjuk már! 

 Na az ilyen emberek miatt tart ott az ország ahol -.-" Az ilyen büdös bunkó önző csak nekem legyen jó viselkedésű emberek miatt lehet egy életre megútálni az országot! Leszarom h mit csinálsz én csak annyit mondok hogy örülnék a helyedben hogy lyuk van a seggeden és szelel és VAN MUNKÁD!!! Ha meg nem szereted nem érzed a hivatásodnak mert urambocsáss de vasárnap is kell dolgozni akkor mondj fel keress más munkát vagy legyél munkanélküli eltartott!!! Ha meg egy munkára vállalkoztál akkor magambol kiindulva befogom a pofám dolgozok és csak akkor nyitom ki a pofám ha építő jellegű tartalom hagyja el a számat! 21-ik század JÓ REGGELT!!! Itt az ideje kicsit felkelni a begyepesedett gondolkozásból! Változnak az igények és a kereskedelem is pont ilyen terület amit erősen meghatároz az IGÉNYEK!!! Ha ezzel nem tudsz versenybe szállni akkor sajnálom. 


Vendég

#161

2016-04-12 21:19

Mert egyet értek vele!!!

Vendég

#162

2016-04-12 21:20

Lázadjon fel mindenki! Kereskedők vasárnap programot szeretne a családjával:strand, állatkert...stb. ahol szintén olyan emberek dolgoznak, akiknek családjuk van! 6 nap pont elég bevásárolni annaki is aki ugyan olyan munkaidőbeosztással dolgoznak mint az üzletek! Ha mégsem, akkor üknagyanyáink is sütöttek kenyeret míg a ház ura napszámban dolgozott, mivel akkor még a nőnek ez volt a munkája: háztartás, gyereknevelés! Lázadjatok hétköznap,  délelőtt, a vendéglátósnak panaszoljátok el (aki akkor is dolgozik) milyen rossz, hogy el tudsz intézni mindent! 

Xy

#163 Re: Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 21:20

#151: Veddmeghétfőn! - Re: Ez egy tipikus hiszti! 

 Már elnèzèst, tisztelt megmondjaatutit, itt senkinek sem a munka a bűdös, mi szeretjük a munkánkat vagy kènyszerhelyzetbe vagyunk ezèrt próbálunk tenni azèrt, hogy egyszerre a munka ès a családi èletünk is megmaradjon.  Lehet, hogy önöknèl a kussolsz ès lèpj tovább dìvik , ha problèma áll fenn, de mi inkább alakìtanánk a helyzeten. Mindenkit sajnálok, aki úgy dolgozik, de ez nem a szakmák közötti harc. Viszont ha más szakmának se jó a helyzete, mi akadája van, hogy ők is egyesüljenek, ès támogatókat keressenek? Ha olyan , ami számomra nem gond, de nekik ettől jobb, biztos nem akadèkoskodnèk. Fura egy emberi tulajdonság nem? 

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-04-12 21:22


Nem mondom meg!

#165 Re: Re: Re: Ez egy tipikus hiszti!

2016-04-12 21:24

#163: Xy - Re: Re: Ez egy tipikus hiszti! 

 Családi vonatkoztatás miatt erre példának tudnám hozni az egészségügyet...de már ezzel h leírtam mindent elmondtam hogy hiába minden törekvés ha süket fülekre talál gazdát. Mint azt mondtam egy fentebbi kommentemben is én is dolgoztam kereskedelemben nekem is kellett vasárnap dolgoznom és igen én szerettem mert jó volt a hangulat mert az ottani kolegák rendesek voltak meg minden. Ezért mondom h jól ismerem milyen a kereskedelem nem kell bemutatni de mégiscsak azt mondom hogy lehetne sokkal rosszabb is a helyzet, és addig jó amíg nem áll fent az a helyzet.

Vendég

#166 Nem értem

2016-04-12 21:26

Nem értem azokat, akik ennyire utálják, hogy esetleg vasárnap dolgozni, meg utálnak emberekkel foglalkozni, azok miért a kereskedelemben dolgoznak? Annyi embermentes szakma van, miért áll be Tesco pénztárosnak, ha amúgy gyűlöli az egészet?

Ha feltétlen kell a szabad vasárnap, miért nem megy el egy kisboltba, butikba, papír-írószerbe, ami szigorúan 8-17, esetleg 8-18, de zárás előtt már 20 perccel véres rongyként néznek az emberre, ha betéved.

 

Én örülök, hogy szükség esetén vasárnap is újra vásárolhatok.

 

Ja, és a vasárnapi nyitva tartás csak lehetőség, a zárva tartás azonban kötelezettség volt.

 

A sok, itt hőbörgő kereskedelemben dolgozó meg válasszon olyan szakmát, ahol ő diktál, és akkor lehet pattogtatni az embereket, bármilyen fájó, egy pénztáros vagy egy árufeltöltő nem ez a szint.

vendég333

#167

2016-04-12 21:32

Aki szeretne vasárnapi nyitvatartást, az csatlakozzon hozzánk, szívesen látjuk! Multinál dolgozom, jelenleg is emberhiányban szenvedünk. Folyamatosan túlórázunk, bemegyünk a szabadnapunkon is dolgozni. És nem azért mert az a szemét multi nem vesz fel embert. Már nincs aki kereskedelemben dolgozzon, hiába van folyamatosan felvétel, senki nem jön.
Szóval kedves vasárnap vásárolni vágyók! Várunk benneteket szeretettel. Csak hétvégi műszak, 50%-os bérpótlék, és még be is tudsz vásárolni! Szerintem megéri!

Veddmeghétfőn!

#168 Re: Nem értem

2016-04-12 21:34

#166: Vendég - Nem értem 

 Azok az emberek az olyan faszarcúka miatt utálták meg az embereket, mint amilyen te lehetsz....


Vendég

#169

2016-04-12 21:35

Jómagam is a kereskedelemben dolgozom.De nem csak ezèrt àllok az ügy mellett.Csalàdcentrikus vagyok ès eggyetèrtek minden beszólóval!Szànalmas emberek időtöltèse a vasàrnapi csellengès.Nagyon szomorú hogy nem tud felrakni vasàrnapi ebèdkènt egy csirkepörköltet ès a csaladjaval elfogyasztani.majd közösen eltölteni a vasàrnapot.Felszines semmitmondó èletet èlő emberekkel vagyunk körül vève.Elszomorodtam ès dühös vagyok.Csak kàromkodni tudtam,de azt nem illik leírni.De azèrt aki a vasàrnapi zàrvatartàs ellen van az baszódjon meg!

Vendég

#170

2016-04-12 21:38

Nem értek egyet a vasárnapi boltzárásal..
Hiszen én is kereskedő vagyok és nagyobb volt a forgalmunk amig a multik be voltak zárva vasárnap.

Vendég

#171 Re: Nem értem

2016-04-12 21:40

#166: Vendég - Nem értem

Hát milyen szint a mienk? Fogd be a pofád rabszolga???
Na nehogy már!
EMBEREK vagyunk fogjátok fel végre!
Te milyen jogon várod el, hogy miattad, érted dolgozzon bárki, ha nem vagy képes emberként kezelni a másikat?


Vendég

#172 Re: Re: Nem értem

2016-04-12 21:41

#168: Veddmeghétfőn! - Re: Nem értem 

 Hát a hozzád hasonló retardált idiótákat mondjuk tényleg szívesen idegesítem és rúgatom ki. Utóbbira is volt már példa.

Veddmeghétfőn!

#173 Re: Re: Re: Hagyjuk már!

2016-04-12 21:41

#160: Nem mondom meg! - Re: Re: Hagyjuk már! 

 Sokkal fejlettebb, nyugati országokban nem határozza meg a kereskedelmet az igény, és (de) zárva vannak a boltok vasárnap!?

Itthon, ahol mindenki sír, hogy nincs pénze, akkora a vásárlási hajlandóság, igény és kereslet, hogy muszáj vasárnap is nyitva lenni mindennek, mert egyszerűen nem tud a paraszt mit kezdeni magával vagy a temérdek pénzzel, amit 6 nap alatt nem tudott elkölteni?

Már minden világos! 


Vendég

#174 Re:

2016-04-12 21:43

#1: -  Elmájer zsuzsanna

 


Vendég

#175

2016-04-12 21:46

Mert mindenkinek van csalâdja.