Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!

Quoted post


Vendég

#606

2016-04-08 07:34

Néhányan hogy tudtok örvendezni egy sikeres ember bukásának! :( Az élet megpróbáltatásaitól megfáradt, megszürkült, sikertelen emberek öreme ez, szerintem. Minden keserűségeteket, csalódásaitokat most rá vetítettétek ki!  Úgy vagytok vele (tisztelet a kivételnek), hogy bukjon ő is, ha már nektek se jött össze az élet!  Valahogy nem tudok örvendezni ennek a bukásnak (sem), mert ez egy ember tragédiája. Nem ismerjük a részleteket, nem tudhatjuk, hogy mennyit bűnhődőtt már ez az ember, ezért a mocskos tettéért (ha valóban megtörtént).  Nem csak az a bűnhődés, mikor bíróság előtt áll valaki, v. börtönben ül, hanem ha esetleg zsarolni akarják e tette felemlegetéséve, és az is bűnhődés ha valaki évtizedeken át fél attól, hogy kiderül ez az ügye.

 

Válaszok


Vendég

#611 Re:

2016-04-08 07:52:13

#606: -  

 El vagy tévedve!

Ismerjük a részleteket és nem is értem, hogy mi a gondod?

 

Félreérted vagy nem... megkockáztatom, hogy nem vagy tisztában az "örvendezés" jelenésének!

Nem örvendezés folyik itt, hanem össznépi ERKÖLCSI és TÁRSADALMI elítélés!!!

 

Neked a hozzászólásokból nem ez jön le?

Akkor válts országot, mert jelenleg Magyarországon elítélik azokat az erőszaktevő, jogerősen elítélt bűnözőket, akik csoportosan megerőszakolnak egy magatehetetlen nőt és utána megpróbálják eladni, mint egyszerű szekszuális aktust.

Amennyiben neked nem ez jött le az eddigiekből és LÉNYEGként, akkor valami nagyonnagyonnagyon nagy erkölcsi problémád van és azt ki is kéne vizsgáltatnod egy pszichológussal!

A magyar társadalom népe NEM tűri meg maga között az erőszakolókat! Neked ez nem tiszta?

Akkor ásd el magad és ne írj be ebbe a fórumba.