Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!


Vendég

#601

2016-04-08 06:50

Azért írtam alá, mert erkölcstelennek tartom, hogy valaki az elkövetett bűnért ne bűnhődjön, hogy csak "üdüljön" a börtönben, - és azokkal a "sikerekkel" takarózzon, - melyeket még a versenyzés megtiltásával is(!) soha nem ért volna el. Az úszó szövetség szégyene, hogy évekig a szőnyeg alá söpörték ezt az ügyet. Sajnos, - még hazánkra is szégyent hozott ezzel a mentalitással, - "menjen a hideg vízbe...", - ez jelzi, hogy semmit se bánt meg. Megérdemelné, hogy őt is megerőszakolják, esetleg többen, hogy megértse, miről van szó. :(

Vendég

#602

2016-04-08 07:11

Felháborító ,hogy egy ilyen multú Ember hogyan tölthet be egy ilyen poziciót. Nem hiszem el,hogy az akkori igazságszolgáltatás ártatlanul ítélte volna el,bizonyára volt valamilyen formában köze hozzá. 

JFK

#603 Re: Re: A MÚSZ elnökségének MINDEN tagja mondjon le!

2016-04-08 07:15

#591: - Re: A MÚSZ elnökségének MINDEN tagja mondjon le! 

 Lemondani??? Valaki(k) valaha is lemondtak felmondtak 1956-ota???? 99%-ig Hatalmilag vannak helyeikenn!!! Az illiberalista cleprokrata Diktaturista Mr Orban Mihaly Viktorral kellene kezdeni mert ennek az embernek ugyanaz lessz a sorsa mint ezeknek!!! A Germanybann 1989-benn kinyittattak mindent!!! Legyen az 1000-evre titkositva!!! Amig ez az elegancia nem alakul ki a Magyar Honbann addig marad a (beidegzett szocialista rendszerbenn jobb volt szlogen) szinte semmi semmi sem utal arra hogy a stilust amit ez a hatalomban a mai a hogyan kepviseli a Hont azt lemondatni nem igen lehet ma sem holnap sem semikor!!!!! De a ?-sem csak annyi lenne!! Mit gondolhatnak a valodi nagyok??? Gyarmati Andi??? Darnyi Tomi?? Veraszto Z! Eggy Farago-Csapo-Szivos??? A kajakosok?? Abba is hagyom mert borzongok mit tett ez a Kiss mert megtette az bizonyos hiszenn tegnap is csak ugy le kurva anyazva kuldte el a kerdezo riportert!!!! Valyon 1961-benn mikor sorbann a harmadik lett a lefizetett kurva felett arra gondolt-e valyon nem kellene-e nekem is most az ovszert feltennem hiszenn csak a harmadik lettem???? Beszennyezett alkatlett siralmas multal!!!! JFK!  


Vendég

#604

2016-04-08 07:23

Hihetetlenül aljas dolog volt amit 55 éve tett Kiss (feltéve, ha valóban minden úgy történt, ahogy írják), de szerintem az is eléggé aljas dolog, hogy az olimpia előtt nem sokkal teregeti(k) ki valaki(k) ezt a borzalmas eseményt, még belerúgva ezzel egyet az úszásba. Egy 60 évvel ezelőtti esemény miatt most büntetni (erkölcsileg) egy embert, nem tartom igazán korrekt dolognak.

gyarfas hol van?

#605

2016-04-08 07:24

Gyárfás vajon mikor all fel?


Vendég

#606

2016-04-08 07:34

Néhányan hogy tudtok örvendezni egy sikeres ember bukásának! :( Az élet megpróbáltatásaitól megfáradt, megszürkült, sikertelen emberek öreme ez, szerintem. Minden keserűségeteket, csalódásaitokat most rá vetítettétek ki!  Úgy vagytok vele (tisztelet a kivételnek), hogy bukjon ő is, ha már nektek se jött össze az élet!  Valahogy nem tudok örvendezni ennek a bukásnak (sem), mert ez egy ember tragédiája. Nem ismerjük a részleteket, nem tudhatjuk, hogy mennyit bűnhődőtt már ez az ember, ezért a mocskos tettéért (ha valóban megtörtént).  Nem csak az a bűnhődés, mikor bíróság előtt áll valaki, v. börtönben ül, hanem ha esetleg zsarolni akarják e tette felemlegetéséve, és az is bűnhődés ha valaki évtizedeken át fél attól, hogy kiderül ez az ügye.

 


Vendég

#607 Re:

2016-04-08 07:35

#595: -  

Nem tagadja a tettét KissLászló hanem "finomítja" nem is volt ott semmilyen nemi erőszak(mondja), mert Zsuzsanna is akarta. Ezért kellett Zsuzsanna kezeit hátrakötnie és lefognia, mert Zsuzsanna IS akarta a CSOPORTOS nemi erőszakolást, élen KissLászlóval.

Gyomorforgató és ennyi év távlatából még(képes és) el is hiszi KissLászló, hogy így volt. 

Nem 15-16-17 éves kamaszlegény volt, hanem 21 éves felnőtt férfi(!!! ???)

 

Undorító, gusztustalan és az egész úszószövetség vezérkara LE KELL, hogy MONDJON!!!

 

 

Helló Cseh Tamás, jól alszol éjjelente? tudsz tükörbe nézni anélkül, hogy leköpnéd magad?

én a helyedben nem tudnék! :( megsúgom neked, hogy szurkoltam érted IS!

Adtam egy második esélyt neked... mióta aláírtál, már nem teszem, elítéllek!!!

Pont olyan talpnyaló, hosszú nyelvű takony vagy, mint amilyennek addig is ismertelek.

Borzasztó magányos lehetsz... de megérdemled!

 

Egyedül fox maradni öregségedre IS!

Senki sem lesz melletted, akinek elmesélheted, hogy milyen fasza úszó voltál.

Elmondanám, hogy NEM vagy fasza úszó SŐT ember sem vagy már a számomra :(

Megérte aláírnod?


Vendég

#608

2016-04-08 07:36

Aláírtam, mert szerintem fedhetetlen emberek legyenek ilyen pozícióban.
Majdnemarany ...wazzeee

#609

2016-04-08 07:38

??????????????

NINCS MÁS  TENNIVALÓóóó..minthogy..ÁLLÍTSÁTOK MEG !..

..aDISZNÓÓL SZELLEMÉT !.. mermintTUGGYUK´...ÚGYe..?!.. .

..mááááÍGY´ iSSSss ..kiszabottulqrvanagyonnnnKÉSÖööööö...wazzee...


Vendég

#610 Re: Re:

2016-04-08 07:45

#607: - Re:  

 Most hogy jön íde Cseh Tamás? Nem Cseh Tamás (ő már egy halott zenész), hanem Cseh László. Cseh László ott sem volt azon a  szavazáson, melyen kiálltak Kiss László mellett az edzők. Na, kb. ennyit tudtok az eseményekről, keveritek a szezont a fazonnal, információitokat összöollózzátok a nektek szimpatikusabb weboldalakról és FALS VAGY FÉLINFORMÁCIÓK alapján ítélkeztek, ítélkeztek most éppen Gyárfás, Cseh, ill. Kiss felett. És ki tudja, hogy holnap ki lesz soron, ki felett fogtok ítélkezni néhány újságcikk alapján? És kinek a bukásán fogtok örvendezni?


Vendég

#611 Re:

2016-04-08 07:52

#606: -  

 El vagy tévedve!

Ismerjük a részleteket és nem is értem, hogy mi a gondod?

 

Félreérted vagy nem... megkockáztatom, hogy nem vagy tisztában az "örvendezés" jelenésének!

Nem örvendezés folyik itt, hanem össznépi ERKÖLCSI és TÁRSADALMI elítélés!!!

 

Neked a hozzászólásokból nem ez jön le?

Akkor válts országot, mert jelenleg Magyarországon elítélik azokat az erőszaktevő, jogerősen elítélt bűnözőket, akik csoportosan megerőszakolnak egy magatehetetlen nőt és utána megpróbálják eladni, mint egyszerű szekszuális aktust.

Amennyiben neked nem ez jött le az eddigiekből és LÉNYEGként, akkor valami nagyonnagyonnagyon nagy erkölcsi problémád van és azt ki is kéne vizsgáltatnod egy pszichológussal!

A magyar társadalom népe NEM tűri meg maga között az erőszakolókat! Neked ez nem tiszta?

Akkor ásd el magad és ne írj be ebbe a fórumba.

 


Vendég

#612

2016-04-08 07:54

Az ilyen "embereknek" nincs helyük a társadalomban! Ne kapjanak kitüntetéseket es ne foglalkozhassanak fiatalokkal! Meg bélyegezni őket mind a leprasokat!

Vendég

#613 Re: Re:

2016-04-08 07:56

#611: - Re:  

 Újságcikkek alapján veszitek a bátorságot ítélkezni más emberek fölött! Ráadásul 60 év után?  Ezek után miféle erkölcsről írkálsz ítt? Rácuppantatok erre az ügyre, mint Blöki a velős csontra!

tono

#614 Re:

2016-04-08 07:59

#6: -  

 Szerintem meg Te vagy szánalmas. Igen is véget kellene már vetni annak, hogy ez egy következmények nélküli ország legyen! Ha valaki elkövetett egy ítélettel súlytott bűncselekményt, akkor ne lehessen már újra piedesztálra emelni! A munkájáért én is tisztelem becsülöm, de a tetteiért CSAK Ő felel, még ennyi év múltán is. Mint ahogy a holokausztot sem szabad (hagyják) feledésbe merülni, ez is egy olyan eset, amin nem szabad csak úgy túllépni!


Vendég

#615

2016-04-08 08:00

Tiszteletem!
Személy szerint az meglátásom, hogy az ötven éve elkövetett aljas cselekménye semmi esetre sem felejthető el.Felháborító ahogy egyes személyek erről az ügyről beszélnek ugyanis kíváncsi lennék arra ha a saját gyerekük esett volna ebbe a helyzetbe akkor is ennyire védelmükbe vennék ezt mocskos disznót..?

Vendég

#616 Re: Re: Re:

2016-04-08 08:07

#613: - Re: Re:  

 NE erölködj.

Éjszakai műszakban 12 órán keresztül folyamatosan fizikai munkát végeztem!

Veszem magamnak a bátorságot, hogy az oknyomozó újságírók által felplankolt és(mindíg kiderül,hogy igaz!!!)

IGAZ!!! információkat lekövessem.

Mi a gondod ezzel?

Az oknyomozó újságíróknak az a feladata, hogy a közvélemény elé tárja azt, amit megtud!!!

te melyik hosszúnyelvű csapatban vagy? A gyárfáséban vagy a csehtamáséban?

 

Undorító, lefizethető, megzsarolható banda!!! az egész úszószövetség!!! Élén a gyárfással!!!

Magyar állampolgárként és szurkolóként pillanatnyilag le vagyok lombozódva emiatt :(

 

 

 


Vendég

#617

2016-04-08 08:08

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Mielőtt mások felett ítélkeznétek, nézzetek körbe és majd látni fogjátok, hogy minden embernek megvan a saját sötét titka. (Van amelyik büntetendő, van amelyik nem, van aki a párját csalta, van, aki nem látogatja a gyerekét, más a munkavállalói után nem fizeti a járulékokat... stb... ) Most a Kissről derült ki, hogy ilyen mocskos dolgot csinált (feltéve, ha valóban úgy történtek a dolgok, ahogy írják. És holna ki tudja, lehet, hogy a ti családtagotok, ismerősötök sötét titka fog kiderülni, vagy éppen a tiétek! Szóval ne ítélj, hogy ne ítéltess!


Vendég

#618 Re: Re:

2016-04-08 08:08

#611: - Re:  

 Azért kíváncsi lennék ha a saját gyerekét erőszakolták volna meg akkor is ez lenne a véleménye??????


Vendég

#619 Re:

2016-04-08 08:10

#617: -  

 hülye...

én ateista vagyok!


Vendég

#620 Re: Re: Re:

2016-04-08 08:12

#618: - Re: Re:  

 Ha az én gyerekemet erőszakolták volna, akkor érzelmileg jobban érintene a dolog, és akkor nem tudnék racionálisan gondolkodni.  De mivel nem vagyok szerencsére érintett, ezért tudok megfontoltan, higgadtan gondolkodni.

Úgy gondolom, hogy Kiss fölött 60 év múltával max. az áldozat lánya mondhatna véleményt, meg az áldozat.


Vendég

#621

2016-04-08 08:18

Azért, mert akik fiatalokkal, gyerekekkel foglalkoznak, sportolókat nevelnek, azoknak kell hogy legyen erkölcsi érzéke. Ennek a két embernek biztos hogy nincs semmi erkölcsi érzéke. Azonnal le kell mondaniuk!

Vendég

#622 Re:

2016-04-08 08:23

#617: -  

Amennyiben tényleg kiderülne, hogy a saját családomban lenne bármilyen titok, ahhoz neked semmi közöd nem lenne.

Az az ÉN családom magánügye lenne!!!

A KissLászló és az úszószövetség ügyei NEM MAGÁNÜGYEK!!!

Ugyan is KÖZPÉNZBŐL működnek!!!

 

Az ÉN adóforintomból! meg a tiedből is szórja a tetves gyárfás a forintokat, meg az eurókat!!!

Úgy, ahogy Ő akarja!!!

Ki kell írtani az ilyen élősködőket, mint a gyárfás és, LE KELL MONDATNI a gyárfást!!!

HAJRÁÁÁ!!!

 


Vendég

#623 Re: Re:

2016-04-08 08:23

#619: - Re:  

 Azért mert ateista vagy, az nem jelenti azt, hogy ne gondolkodhatnál! Persze egyszerűbb  a más ember bukását óhajtó nyájjal bégetni együtt!

pillangó
Vendég

#624 Re: Re: Re: 6

2016-04-08 08:24

#383: - Re: Re: 6 

 ...a tett mindenképpen elítélendő!!!


Vendég

#625 Re:

2016-04-08 08:28

#617: -  

 Hülye!