Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!

Quoted post


Vendég

#597 Re:

2016-04-08 06:29

#6: -    Igen  jól  irod  a  normális  élethez   de  azt  Te  is  ismerd   el  ez   egy   kiemelt  megtisztelő   beosztás ami  az  átlagnál  sokkal  de   sokkal    több   előnnyel  jár   és  erre  olyan   pályázon  aki   fedhetettlen  ...Ráadásul   jó  úszó   tehetséggek  nélkűl    Ő   se   csoda és   75  évesen  nyugodtan   lemonhat a    KIEMELT   BÉRRŐL   IS   AMI   AZ   ADÓFIZETŐK   IZZADTAK   ÖSSZE  ..!!

 

Válaszok


Vendég

#599 Re: Re:

2016-04-08 06:39:29

#597: - Re:  

 Lemondhatott volna az Istenbarma... de nem tette, hanem durcás, műkönnyeket eldörzsölő, óvódásként sajnáltatta magát a tévé nyilvánossága előtt HosszúKatinka miatt és arra sem volt rest, hogy egy IGAZI és JÓ úszót megpróbáljon besározni minden körülmények között!!!

 

KissLászlónak üzenem:

HA BEFOGTAD VOLNA A POFÁDAT, ÉS NEM PISZKÁLTAD VOLNA KATINKÁT, AKKOR SZÉPEN CSENDBEN VISSZAVONULHATTÁL VOLNA! Most már késő! Be vagy sározva, ócska köztörvényes vagy és meg is érdemled!

 

A gyárfásnak üzenem:

Most van véged! Te is vastagon benne voltál HosszúKatinka üldözésében, pedig lehetőséged lett volna időben megakadályozni! Nem tetted és ezért legalább olyan bűnös vagy, mint az, aki a kutyáját a köztéren szaratja és nem takarítja fel. Szerintem mondjál le, mielőtt kirúgnak! Eddig tartott a karriered és büntetlenül ezt nem úszhatod meg!!! FOGADUNK?

Rohadj meg KissLászló és Gyárfás, hogy bántani, bemocskolni és elítélni mertétek Magyarország BÜSZKESÉGÉT!!!