Törvénytelen a" Becsület Légiója" és Érpatai-modell terrorja.
Quoted post
Törvénytisztelő állampolgár, aki tiltakozik, hogy az emberi jogaira hivatkozz |
#42016-03-30 10:38"- A Rend és tisztesség program keretében Érpatak jobbikos polgármestere, Orosz Mihály Zoltán és szervezete, a Becsület Légiója és minden illegális és önkényeskedő "rendfenntartó ",fasiszta félkatonai szervek , egyesületek ,csoportosulások ellen ." Én pedig tiltakozom a mások tulajdonhoz és biztonsághoz való jogát semmibe vevő, illegális, törvényt nem tisztelő cigánygalerik , csoportosulások ellen! - Felháborítónak és a XXI-században TŰRHETETLENNEK tartom, „az önkényes, az emberi szabadságjogokat teljes egészében negligáló rendpárti érpataki modell”-t. Én pedig TŰRHETETLENNEK TARTOM, hogy semmibe veszed a tulajdonhoz való jogomat, az utcán csoportosan vegzálod a nőket és fiatalokat, a kölköd kilopja az osztálytársai táskájából a tanszert, személyes tárgyakat, tízórait, időseket kínoztok halálra pár száz forintért! TŰRHETETLENNEK tartom, hogy jogaid vannak, de ha a kötelezettségeidről (mások jogainak és hazánk törvényeinek tisztelete) van szó, akkor már rasszizmust kiáltasz!
"- A cigány telepeken való önkényes fasiszta razziázások célja nem más mint megfélemlítés, garázdaság és végső soron etnikai üldözés ,rasszizmus." Becsületes embernek, etnikumtól függetlenül nincs félnivalója, sőt a biztonságát szolgálja! Akinek nincs takargatnivalója, azt senki nem üldözi. Miért is van az, hogy neked csak jogaid vannak, kötelezettségeid nincsenek?! Ha betartod a törvényt, tiszteletben tartod más tulajdonát és jogait, nincs mitől félned. Ha lopsz, rabolsz, gyilkolsz, akkor legyen csak tele a gatyád!!!
"- Tiltakozom,hogy egy szélsőjobbos párt ennek törvényszerűséget sugallva szervezi és teljes hátteret biztosít és országos szintre próbálja kiterjeszteni." Én pedig üdvözlöm a kezdeményezést! Helyesen teszik! Holnapra legyen minden településen ilyen szervezet és adjanak a bűnözőknek!
Tiltakozom a társadalom súlyos rombolásáért . Minden magyar állampolgár emberi jogait durván sértő a társadalom etnikai törésére törekvő intézkedés. Tiltakozom az ellen, hogy az én és más becsületes, törvénytisztelő állampolgárok nevében beszélj! Az én emberi jogaimat sokkalta jobban sérti, ha a haverjaid ráteszik a retkes mancsukat jogtalanul arra, amiért én becsületesen megdolgoztam! Az én emberi jogaimat sokkalta inkább sértik, mikor a haverjaid időseket vernek, nőket molesztálnak, járókelőket rabolnak ki, szétdobálják a szemetet, nem tisztelnek sem embert, sem Istent! Tévedsz barátom! Az általad felsoroltak csak egy bizonyos bűnözői réteg vizionált jogait sértik! A társadalmat és a környezetünket éppen ez a réteg rombolja, mocskolja be! A megoldás nagyon egyszerű: - el kell menni dolgozni minden aktív korú haverodnak, nem lopni a napot és becsülettel a munkával keresett bérből megvásárolni a szükséges javakat - nem kell szekérderéknyi gyereket potyogatni, csak annyit, amit bérből és fizetésből becsülettel el lehet tartani, taníttatni, ruházni és becsülettel felnevelni, egyébiránt kapható óvszer és fogamzásgátló - először megtanulni és betartani a kötelezettségeket, aztán lehet jogokról beszélgetni, de amíg a szemetet a kuka helyett az utcára, vagy a határba szóród, a kölköd 18 éves korában még alsótagozatba jár, mások tulajdonát semmibe veszed, addig nincs miről beszélni! |
Válaszok
Vendég |
#5 Re:2016-03-31 06:27:18#4: Törvénytisztelő állampolgár, aki tiltakozik, hogy az emberi jogaira hivatkozz - Jól mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1775 Létrehozva: 2025-07-18
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3476 Létrehozva: 2025-07-11
Traff Park Visszahozása
1123 Létrehozva: 2025-07-29
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
1004 Létrehozva: 2025-07-16
‘Kuss’nál kuss!
1640 Létrehozva: 2025-07-01
Szilas Természetvédelmi Terület közvetlen közelében giga lakópark építésének felfüggesztése és környezetvédelmi vizsgálat kezdeményezése
638 Létrehozva: 2025-07-22
Maradjon a csopaki volt BAHART mólószár közhasználat elől el nem zárható parti sétány az új Vízparti Tervben is!
606 Létrehozva: 2025-07-20
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
581 Létrehozva: 2025-07-30
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
496 Létrehozva: 2025-07-16
A kassai magyar oktatás jövője
1076 Létrehozva: 2025-07-04
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2041 Létrehozva: 2025-07-10
Legyen a setlisten a spanom2
355 Létrehozva: 2025-07-29
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1899 Létrehozva: 2025-06-30
Ne tartsa be a Ferencváros férfi labdarúgócsapata az MLSZ 4+1 magyar ajánlását !
293 Létrehozva: 2025-07-26
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
442 Létrehozva: 2025-07-10
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
188 Létrehozva: 2025-07-14
M2: ne az időt, hanem az aszfaltot húzzák!
184 Létrehozva: 2025-07-20
Kicsieko koncert
161 Létrehozva: 2025-08-02
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
514 Létrehozva: 2025-07-08
Heves, Heves város Gyorsétterem
146 Létrehozva: 2025-08-04