Törvénytelen a" Becsület Légiója" és Érpatai-modell terrorja.
Törvénytisztelő állampolgár, aki tiltakozik, hogy az emberi jogaira hivatkozz |
/ #42016-03-30 10:38"- A Rend és tisztesség program keretében Érpatak jobbikos polgármestere, Orosz Mihály Zoltán és szervezete, a Becsület Légiója és minden illegális és önkényeskedő "rendfenntartó ",fasiszta félkatonai szervek , egyesületek ,csoportosulások ellen ." Én pedig tiltakozom a mások tulajdonhoz és biztonsághoz való jogát semmibe vevő, illegális, törvényt nem tisztelő cigánygalerik , csoportosulások ellen! - Felháborítónak és a XXI-században TŰRHETETLENNEK tartom, „az önkényes, az emberi szabadságjogokat teljes egészében negligáló rendpárti érpataki modell”-t. Én pedig TŰRHETETLENNEK TARTOM, hogy semmibe veszed a tulajdonhoz való jogomat, az utcán csoportosan vegzálod a nőket és fiatalokat, a kölköd kilopja az osztálytársai táskájából a tanszert, személyes tárgyakat, tízórait, időseket kínoztok halálra pár száz forintért! TŰRHETETLENNEK tartom, hogy jogaid vannak, de ha a kötelezettségeidről (mások jogainak és hazánk törvényeinek tisztelete) van szó, akkor már rasszizmust kiáltasz!
"- A cigány telepeken való önkényes fasiszta razziázások célja nem más mint megfélemlítés, garázdaság és végső soron etnikai üldözés ,rasszizmus." Becsületes embernek, etnikumtól függetlenül nincs félnivalója, sőt a biztonságát szolgálja! Akinek nincs takargatnivalója, azt senki nem üldözi. Miért is van az, hogy neked csak jogaid vannak, kötelezettségeid nincsenek?! Ha betartod a törvényt, tiszteletben tartod más tulajdonát és jogait, nincs mitől félned. Ha lopsz, rabolsz, gyilkolsz, akkor legyen csak tele a gatyád!!!
"- Tiltakozom,hogy egy szélsőjobbos párt ennek törvényszerűséget sugallva szervezi és teljes hátteret biztosít és országos szintre próbálja kiterjeszteni." Én pedig üdvözlöm a kezdeményezést! Helyesen teszik! Holnapra legyen minden településen ilyen szervezet és adjanak a bűnözőknek!
Tiltakozom a társadalom súlyos rombolásáért . Minden magyar állampolgár emberi jogait durván sértő a társadalom etnikai törésére törekvő intézkedés. Tiltakozom az ellen, hogy az én és más becsületes, törvénytisztelő állampolgárok nevében beszélj! Az én emberi jogaimat sokkalta jobban sérti, ha a haverjaid ráteszik a retkes mancsukat jogtalanul arra, amiért én becsületesen megdolgoztam! Az én emberi jogaimat sokkalta inkább sértik, mikor a haverjaid időseket vernek, nőket molesztálnak, járókelőket rabolnak ki, szétdobálják a szemetet, nem tisztelnek sem embert, sem Istent! Tévedsz barátom! Az általad felsoroltak csak egy bizonyos bűnözői réteg vizionált jogait sértik! A társadalmat és a környezetünket éppen ez a réteg rombolja, mocskolja be! A megoldás nagyon egyszerű: - el kell menni dolgozni minden aktív korú haverodnak, nem lopni a napot és becsülettel a munkával keresett bérből megvásárolni a szükséges javakat - nem kell szekérderéknyi gyereket potyogatni, csak annyit, amit bérből és fizetésből becsülettel el lehet tartani, taníttatni, ruházni és becsülettel felnevelni, egyébiránt kapható óvszer és fogamzásgátló - először megtanulni és betartani a kötelezettségeket, aztán lehet jogokról beszélgetni, de amíg a szemetet a kuka helyett az utcára, vagy a határba szóród, a kölköd 18 éves korában még alsótagozatba jár, mások tulajdonát semmibe veszed, addig nincs miről beszélni! |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5946 Létrehozva: 2024-03-03
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
976 Létrehozva: 2025-04-25
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
603 Létrehozva: 2025-04-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
408 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
395 Létrehozva: 2025-04-17
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
321 Létrehozva: 2025-04-23
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3717 Létrehozva: 2025-04-02
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
195 Létrehozva: 2025-04-28
OG Fluor koncert
182 Létrehozva: 2025-05-14
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Erdők védelméért, állatok élettere megtartása
129 Létrehozva: 2025-05-01
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
120 Létrehozva: 2025-05-09
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
117 Létrehozva: 2025-05-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1277 Létrehozva: 2025-03-30
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
107 Létrehozva: 2025-04-14
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6974 Létrehozva: 2023-07-26
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
73 Létrehozva: 2025-04-15
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2346 Létrehozva: 2025-03-04
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
805 Létrehozva: 2025-01-19
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30