Mátyásföld Imre utcai hévmegálló biztonságos átalakítása

Quoted post


Vendég

#61 Re: Re:

2016-03-05 16:00

#53: - Re:  

 Úgy, hogy miután meglenne az első baleset, az általatok istenített megálló átépítésből, vagy új terelési módszer megépítéséből ugyan úgy elkezdene a sok birka hábogorni, hogy "ez nem jó így, a bkk a hibás a sok balesetért" és társai... Hahó emberek! Gyereked van? Tanítsd meg közlekedni! Igenis hibásak a szülők is egy ilyen balesetben. Emberi tényezők figyelembevétele mellett úgy lehetne a legjobban orvosolni, ha az okos emberek nem a legforgalmasabb helyen ráncigálnák át a gyerekeiket az úton, utána jó hogy ő is úgy közlekedik, hanem megtanítanák.

Az meg hogy egyből a politikára utalsz egy vicc. Csak azt közöltem, hogy a BKK-nak nincs ilyenekre pénze, és ha meg is csinálnák, még drágább bérletre számíthatunk. Burkoltan ezt írtam le, úgy látszik nem igazán ment át. 

Válaszok


Vendég

#65 Re: Re: Re:

2016-03-10 07:54:05

#61: - Re: Re:  

Nem furcsa neked, hogy a legforgalmasabb belvárosi villamos nem üt el embereket, gyerekeket rendszeresen, pedig sokkal nagyobb a forgalom rajta. Mert korszerűsítik, figyelik a rendszert. A Hévet meg úgy hagyták száz éve, ahogy volt.

A négyes-hatos villamost is átépítik rendszeresen, az nem zavar?

A bérleted árát attól nem félted? Pont a HÉV modernizálástól félted a jegy árakat?