Mátyásföld Imre utcai hévmegálló biztonságos átalakítása

Quoted post


Vendég

#31 Re:

2016-03-02 21:54

#10: -  

Látszik hogy nem ismeri a helyet az igen " tisztelt"  kommentelő, mert, ha a CBA feĺől jövök , nagyon nehezen belátható a pálya, mert az egyrészt bevágásban halad, ami azt eltakarja ( nincs meg a rálátási háromszög ), másrészt Mátyásföld Alsó felől emelkedik a pálya, így szinte a látóhatár alól jön a szerelvèny, ami csak úgy vehető észre, ha az ember szinte behajol a pályára. Ezen életveszélyes helyzet valóban csak a város irányában haladó vágány megállójának áthelyezésével oldható meg. A kommentelő cinikus beszólása elkeserítő, mert szerintem az emberi életet ( sajnos ebben az átjáróban már több fiatal, tizenéves halt meg ) nem lehet pénzben mérni, minden meg kell tenni annak megóvása érdekében.

Szávity Miklós

Válaszok

HÉVes

#33 Re: Re:

2016-03-03 06:49:21

#31: - Re:  

 Legyen igaza, de! kérek számokat, hogy hányan haltak meg ott azok közül akik megálltak körbe néztek majd körültekintő óvatosággal átkeltek, de még is elütötte a HÉV, mert rossz oldalról, látóhatár alól rálátási háromszög hiányában érkezett a hibás megállóba?

Mikor a Pest felőli HÉV elé lendületből besétálnak, sőt ha zárja az ajtókat akkor be is futnak, hátha elindul. Lehet is milliárdokat elkölteni, ugyanúgy lesz ott halálos gázolás.

Nem egy fogalmat vagy céget kell okolni, hanem az emberek fejébe rendet rakni!


Vendég

#36 Re: Re:

2016-03-03 08:34:17

#31: - Re:  

 Képzelje el, nagyon is jól ismerem a megállót, és az egész vonalat. Naponta többször járok hév-vel. Valóban nem belátható, de ha egy kicsit behajol az ember, időben, baleset nélkül észre lehet venni az érkező vonatot. Az már teljesen más kérdés ha valakit úgy üt el a hév, hogy bedugott füllel, a világáról nem tudva, körülnézés nélkül átmegy a síneken.