S-O-S-GUDU

Quoted post


Vendég

#24 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-28 18:16

#20: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nem tudom honnét gondolod,hogy jogod van birálni azt a szülőt akinek autista gyermeke van! magadat minősíted! Genetikus vagy? Te vagy egyedül azzal a véleménnyel,hogy a szülők hibája. Rengeteg orvosnál voltunk és Ők sem tudják mitöl van az autizmus.Egészséges szülők/sem dohányzás sem alkohol/normál szülés,10-es Apgar érték. Ha ennyire okos vagy arról nem olvastál,hogy akár védőoltás akár étel/laktóz,glutén/is kiválthatja ,ha a szervezeu nem a megszokott módon reagál.Nem akarjuk,hogy az állam tartsa el Őket. Mi dolgozunk és adózunk.Nem akarjuk az egészséges gyerekektől elvenni ami jár. Sokkal több megértést ,elfogadást szeretnénk! Minden tiszteletem azoké a pedagógusoké akik sérült gyermekekkel foglalkoznak!Szomorú vagyok,hogy ennyire szociálisan érzéketlen ember van,mint Te! Ja és még annyit,a társadalom nagyon sok alkoholist,munkanélküli embert eltart. Mi nem akarjuk,hogy a mi gyermekünket eltartsa! Mindent megteszünk,hogy felnőtként adófízető állampolgárként éljenek. Egyébként ,ha nem tudnád nagyon sok okos,művekt autista él,élt a világon.

Válaszok

apuka

#26 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-29 06:59:50

#24: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Én viszont egyetértek vele! Ahogy elnézem, még azt sem érted, hogy miről ír. Nem azt mondta, hogy az egészséges gyerekektől akarod elvenni, hanem hogy minden többlet támogatást valahonnan finanszírozni kell. Az adókból van elege. 

Mellesleg az autista gyerekek többségét tényleg a társadalom és nem az állam tartja el életük végéig, mert intézetekben élnek, vagy otthon, de nem lehet őket magukra hagyni.

Ha tájékozódnál, akkor tudnád, hogy a munkanélküli segély megszűnt. A munkanélküliség egyébként is egy átmeneti állapot. 

Én is olvastam, hogy nem genetikai oka van az autizmusnak, hanem környezeti hatások, egyéb behatások. Már ne haragudj, de a terhesség alatt mi nem vigyáztunk a te terhességedre, vagy te? A laktóz és glutén tartalmú ételt mi adtuk a gyerekednek, vagy te? 

Aki pedig több anyagi támogatásért követelőzik és azt várja, hogy mindenki hozzá és a beteg gyerekézhez alkalmazkodjon, tanulja meg elviselni a negatív kritikát!