Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Quoted post

Dénes Mária

#164

2016-01-19 15:47

Igen, ez lehet az egyik oka annak, hogy a gyerekvállalás itt Erdélyben jó pár éve számokban is kimutatható növekedést mutat a magyarok körében szemben M.o-val.

Válaszok

Kozma Szilárd

#165 Re:

2016-01-19 17:34:40

#164: Dénes Mária -  

 Jó tehát, hogy hirtelen nekibuzdulásában aljasul - ismeretlenül - megrágalmazva, kioktatott ez a támadó-védőnő, mert így legalább értelmesen végig tudtam gondolni a dolgokat és megválaszolni azt, hogy miért van az a jelenség, hogy ha el megyek Mo-n egy még Csíkszeredánál is kisebb és ezért békésebb kisvárosba, azok főterén és parkjaiban az ember nem találkozik annyi babát sétáltató, vagy áldástól ragyogó, nagy hasú kismamával, mind a székelyföldi kisvrosok terein és parkjaiban.

Mert, hogy nem a gazdasági jólét, iléletve a "jobblét" miatt, amley mellett a Magyarországi ltalános gazdasági mutatók is sokkal, de sokkal jobbak, de a család - a gyermekek utn! - által kapott állami segélyek és kedvezmények az itteniekhez képest egyenesen mennyországiak (Tessék ennek jól utána nézni, a mi naivitásunk és tájékozatlanságunk hánytorgatása helyett!), az biztos! 

Hogy a homoszexualitás gyakorlsa és hirdetése - pártolsa itt kemény bűncselekménynek számít, az tényleg negyon sokat el vesz az itteniu liberalista nyomulási kísérletek élőből és nem tudja annyira rothasztani a párkapcsolati viszonyokat, hogy az itteni liberálisok nem képesek olyan közéleti agresszivitásra, mint pl Magyarországon, az biztos. És ennek is köszönhető, hogy az emberek fejében az alapvető élet-tények nincsenek össze zavarva, hogy a családnak még tényleg van nem csak védelmező, de spiritulis minőséget fenntartó és fejlesztő értéke is, az biztos.  Hogy nem kell a tanárok és tanítók és szülők attól féljenek, hogy a másik tanár, tanító vagy szülő, vagy pláne pszicológus rá fogje, hogy diszkriminatívan viselkedik, sőt, bántja - bántalmazza a másikat (kollégját, szülőt, stb.) amiatt, hogy nemtetszését fejezti ki annak a homoszexuális mivolta miatt, vagyis ezek miatt a rosszindulatú koholmányok miatt sem a tanárok - tanítók, sem a szülők nem megzsarolhatók és meghurcolhatók. Ez tényleg negyon sokat jelent a modern és a poasztmodern családalkotási lehetőségek szempontjából. 

De az is nagyon sokat nyom a letba, e petíció eszmevilága szempontjából, hogy itt nincsenek olyan "hivatalos személyek" (egészségügyi középkáderek) akiknek az a része amely Tűz-karmával vagy - és Levegő karmával születtek a világra (Vagyis a potenciális nő nemű védő-támadó asszisztensek fele!), és emiatt a velük született természetes agresszori reflexeik miatt, ilyen " felügyelői - vizsgálói helyzetbe kerülve" (Ha jól tudom Mo-n a védőnők még a családok otthonaiba is bemehetnek a babák fejlődése ellenőrzésének a céljából, és bármikor megmérhetik azok hoisszanti növekedését, súlygyarapodását, bőrük színezetét, jollakottságát, steril, vagy nem streil öltözetét, viszgálatjkák az általuk, vagy a "központ" által előírt étkeztetési és egyéb programok betartását, stb. - Kinek kell még egyetlen gyermek is ilyen áron?) akárcsak a fontoskodás miatt is, és nem is a rossz hangulatuk kiélése érdekében, vegzálhatják a kismamákat és azok férjeit, stb.

Há tényleg, bizonyára én sem kértem volna ebből az állami segélyezési formából még egy másodikat sem, és nem hogy Turulát, de talán még Etelkát sem fogadtam volna szívesen annak idején. - De mit is mondtam? - Meg ver ezért az Isten, annyira nagyszerűek ezek a kis boldogság-csillagok...

S hát még Réka! És hát még Ividő!