Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Quoted post

Tora
Vendég

#144 Re: Re: Re:

2016-01-19 08:42

#134: Kozma Szilárd - Re: Re:  

 Mózes V. 18. 10-14

10. 
Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;
11. 
Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;
12. 
Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled.
13. 
Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel.
14. 
Mert ezek a nemzetek, a kiket te elűzesz, igézőkre és jövendőmondókra hallgatnak; de tenéked nem engedett ilyet az Úr, a te Istened.

 Asztrológia jelentése csillagjóslás, a jós pedig megfelel a jövendőmondónak...

Most lehet akkor petíciót indítani a Biblia ellen is!

Válaszok

Kozma Szilárd

#149 Re: Re: Re: Re:

2016-01-19 10:36:13

#144: Tora - Re: Re: Re:  

. Mondom, hogy ne hazudozzatok többet!

 

1. Mózes gyilkos volt, én nem vagyok az és tudomásom szerint SEm Viola, sem Dénes Mária nem ölt még embert, hanem életet adott!  

2. Vajon miért is ne találtassanak közöttünk táltosok és táltos - taníványok, akik átviszik a lényainakt és a fiainkat a tűzön? Azért mert magyarok és magyarokként is sokszínúek vagyunk? (Vagy itt is a szokásos liberális paradoxonnal van dolgunk, ami arról szól, hogy a liberálisok e leg intoleránsabbak és fasisztoid megnyilvánulásaik vannak azokkal szemben, akik kritizálják a liberalizmust?) 1

3. És miér ne találtassanak közöttünk alkimisták, akik a tűz spirituáális őselemének (Az igazságért való harc pozitív mágikus következményeivel, és a hazudozás mellett való kardoskodás negatív visszahatásaival.) az ős szellemével ismeretik meg a lányainkat és fiainkat?

4. A Názáreti Jézus is, aki nem vallást tanított, hanem spirituális beavatási rendszert, kimagasló titokfejtő volt és jelmagyarázó.

5. Az Úr a Törvényt jelenti, és mi jobban ismerjük az egyetemes Törvényeket (Nézzetek szét a honlapjainkoin! MIndenkinél le van írva a tíz egyetemes törvény értelmezése.), mint azok akik azt képzelik, hogy amiért másokat fejbe vagdosnak bibliai idézetekkel, azoknál okosabbak és igazabbak!   

6. Azok a nemzetek, akiket Jehova "elüzesz", jól meg vannak és tagjaik boldogak és egészségesek a zsidó szentírás nélkül is.

7. Csak az agresszívitásra és babonaságra - dogamnatizmusra, vagyis rögeszmékte való hajlamokkal rendelkező személyeknek szokott annyira elfutni az esze (És persze: a gyermeketeleneknek van ilyesmire energiája és ideje!), hogy petíciókat indítgassanak a Biblia ellen.