Tiltakozás a kutyák kitiltása ellen a kőbányai parkokból!

Quoted post


Vendég

#1

2016-01-17 22:17

Tiltakozom a kutyák kirekesztése ellen!

Válaszok


Vendég

#9 Re:

2016-01-18 11:50:37

#1: -  

 A madarakat is kitiltják a fákról,a parkból?????

Inkább helyezzenek ki kutyakaki felszedö zsákokat és büntessék,aki nem szedi össze a piszkát!

De ez miféle inkorrekt,kultúrálatlan megoldás lenne,hogy a kutyásokat kitiltják egy közterületről,amit az ő adójuk is finanszoroz!

 


Vendég

#100 Re:

2016-04-26 11:59:48

#1: -  

 Megértem hogy kell a póráz, mert kell. Megértem hogy össze kell szedni a kutyakakit, mert össze kell szedni... De miért kell kitiltani a kityákat a parkokból? Tudom hogy vannak igénytelen,trehány és lusta gazdik akik SOSE szedik össze a kutyakakit és MINDIG póráz nélkül sétáltatja a szeleburdi kutyájukat de nem mindnen gazdi ilyen! Rakjanak ki kutyakaki zacskó adagolókat és kutyakakis szemeteseket, hozzanak be olyan szabályt hogy az engedetlen(ebb) kutyáknak pórázon keljen sétálnia. De akár be is keríthetnének a parkban egy területet! 

És akkor PROBLÉMA MEGOLDVA!


Vendég

#140 Re:

2016-04-29 06:34:55

#1: -  

 Nekem nincs kutyám ezért nem vagyok elfogult,de ez mindenképpen vicc.Szerintem elég lenne egy 10,kerületi parkból kitiltani őket,és akkor oda járhatna mindenki piknikelni fűben mezitlábazni mint a kopaszi gáton ,Az jó lenne .De a többiben természetesen maradjanak a kutyusok is.  
Mondjuk nekem személy szerint nagyobb próblémám a 85 buszon lévő mocskos ,hajléktalan társasaság akik rendszeresen felszállnak az Ihász utca környékén ,és az ember azt sem tudja hová meneküljön a 10 ezer forintos bérletével ,a tiszta ruhájában ha nem akar elkapni valamit.Na ez próbléma.,talán ha néha buszra szállnának és megvizsgálnák ezt a kérdést is )