Megfelelőbb nevet az Egyetemnek!

Quoted post

A felsőoktatás hű fia

#11 Re:

2015-12-03 13:48

#9: -  

 Mmmm! A HÖK mint rendszerintegráns elem, túlságosan fél bármi mellett is kiállni, bezzeg a kiemelt fizetéseket felmarkolja szívesen! 

"Mit érdekel az minket, ha a hallgatók éhen vesznek, vagy a főiskolát holnaptól Paprika Jancsinak hívják - csak a mi pénzünk érkezzen be időben!" - a HÖK himnusza... aztán pedig csodálkoztok, hogy rólatok nevezik el az erkölcstelenség SI-mértékegységét!

Hallgatók, így számíthattok a HÖK-re!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-12-03 14:02:25


Getsouga

#43 Re: Re:

2015-12-04 02:28:47

#11: A felsőoktatás hű fia - Re:  

 Nem szeretnek vitába keveredni veled emiatt, de halkan megsúgom hogy a KEFO HÖK-ben nincs fizetés :D

!!!

#65 Re: Re:

2015-12-06 23:57:46

#11: A felsőoktatás hű fia - Re:  

 Nem tudom mit vár az ember egy ilyen HÖK-től, akiknek a hallagtók véleményének és érdekének a képviselete lenne a feladata, de azon túl, hogy erre nem képesek, még az ezzel szembeforuló kommentjüket is eltávolítják beszari kisgyerek módjára az első becsmérlő, véleménynyilvánító, és "álláspontjukkal" ellentmondó válasz után...nehogy látszatja maradjon a dolognak...mossátok kezeiteket és törlitek is, a kommenttel együtt... még jó, hogy van róla printscreen!

És egy ilyen intézmény fog a Kecskeméti Fősikolába "olvadni", mint ez...ahol ilyen emberek tevékenykednek...szégyenlem magam az illetékesek helyett is!

Ha azok nem tudnak tenni értünk , akiknek kéne (tisztelet a kivételnek...), akkor tegyünk mi magunkért, akiknek tisztán annyi az érdekünk, hogy egy értelmes nevű intézményben végezzünk!