Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot

Quoted post

Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot

#55 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!!

2015-11-22 14:22

#54: Wisp - Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!! 

 A gyávák régen is ki tudtak bújni a sorkatonai szolgálat alól. Szóval, ha maga úgy érzi nem elégbátor a feladat teljesítéséhez, mert -szíve joga eldönteni- akkor nincs is mitől félnie. :)

Válaszok

Wisp

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!!

2015-11-22 16:30:20

#55: Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!! 

 Persze, nyilván egy elnyomó rendszerben is ki lehet játszani a szabályokat, hogy az ember érvényt szerezzen alapvető jogainak, szerencsére mindig is voltak bátor és felvilágosult emberek, akik ezt meg is merték tenni, illetve nyíltan is ki mertek állni a törvényesség címere alatt elkövetett jogsértések ellen. Egy ekkora hazafinak viszont mint ön, hadd ne kelljen elmagyaráznom, hogy mekkora különbség van a között, ha az ember ügyeskedve és bújkálva, lehajtott fejjel él a jogaival és a között, ha ezek a jogok természetesek és magától értetődőek.


Vendég

#59 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!!

2015-11-23 10:01:27

#55: Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te azért aludhatsz nyugodtan mert ŐK védenek!!! 

 Aki felnőtt léttére harci játékokat akar játszadozni, vagy erre kényszeríteni másokat, azzal komoly pszichés problémák vannak! A katonasághoz nem bátornak kell lenni... Had legyen már meg mindenkinek a szabadsága hozzá, hogy milyen az értékrendje, szeretné-e, hogy fegyver legyen a kezébe, vagy sem!

Aki meg elég beteg hozzá, hogy leghőbb vágya az legyen, hogy fegyverekkel játszadozzon, az tegye, a felvilágosultabbakat meg hagyja békén!