Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot

A 2004 óta eltelt 11 év bebizonyította, hogy a sorkatonai szolgálat eltörlése teljesen nyilvánvalóan elhibázott döntés volt. A jelenlegi hivatásos és szerződéses hadsereg (önálló határőr szervezet nélkül) teljességgel alkalmatlan az ország megvédésére, ezért aláírásgyűjtést indít az "Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot" Facebook csoport. Aki egyetért azzal, hogy a 2004 novemberében megszüntetett kötelező sorkatonai szolgálatot vissza kell állítani az írja alá a petíciót! További információk a Facebook csoportunk oldalán olvashatók. Az aláírásgyűjtés lezárása után minden parlamenti párthoz eljuttatjuk petíciónk és kérjük, hogy a pártok vegyék napirendre a sorkatonai szolgálat mielőbbi visszaállításának vitáját, valamint kezdjenek egyeztetéseket annak mikéntjéről.

Az aláírók e-mail címét bizalmasan kezeljük, arra reklámanyagot nem kézbesítünk!

Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot Facebook csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot Facebook csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.