Petíció, az élhető, kutyaszerető Budakalászért

Quoted post


Vendég

#11 Re: Re: Re: Re:

2015-11-13 01:27

#7: - Re: Re: Re:  

 Nem, nem vicc. Az a vicc, hogy valaki gondol egyet, és simán kitilt egy csomó embert egy bányató környékéről, mert csak. Nem azzal van vitám, hogy a kutyák gazdáinak ügyelni kéne a tisztaságra, és arra, hogy a többi embert ne zavarják. A MAJD ÉN MEGTILTOM NEKED, és kitiltalak egy kivilágítatlan külteleki maradékpusztaságba, mert megtehetem. Hát, ezzel van bajom. Nem kutyafuttató az, hanem gát. Tessék ott nyugodtan sétálgatni, ha Ön szerint annyira jó kis hely. Valahogy nem látok arra felé senkit.

Tiltsuk ki a bringásokat, a pecásokat, a görkorisokat, a wakeboardosokoat, a szőkéket és a balkezeseket is. 

Jó hír, hogy akinek vadászgörénye, vagy macskája van, bátran viheti, mert ezekre nem vonatkozik a rendelet. Továbbá vihet még óriáskígyót, elefántot és puputevét is.

Az együttélés nem azt jelenti, hogy rátelepszem, kisajátítom, megtiltom, lenyúlom... Persze ezt mostanában nem divat megérteni.

Válaszok

Atilla

#17 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-13 11:06:41

#11: - Re: Re: Re: Re:  

 A gát több rendeletetést is elbír (pl. bicikliút is a szembeni oldal), így vígan lehet kutyafuttató is az a majd' 2 hektáros füves rét. A sötétséggel kapcsolatban már írtam, de ide is: "Köszönhetően" a környék hatalmas fényszennyezésének legfeljebb félhomány van ott, nem sötét. (De létezik elemlámpa, fejlámpa, világító nyakörv,...) ha az ember napnyugta után kíván kutyázni.)

A bringás, pecás, görkoris, szőke, nem sz...ik a fűbe és nem tapicskol, lép bele a gyanútlan ember. Sok kutyás a környékről csak azért viszi ki oda az ebeket, hogy ne a kertet piszkítsák össze, magasról tesz arra, hogy a kutyagumit összeszedje.

Vegyen hát tevét, hiszen azt be lehetne vinni!  :)

 

Nincs kisajátítva, csak a többség számára megvédve, szerintem. Ezt azonban a szabadosságban hívő neoliberális gondolkodóknak nehéz megérteni...


Vendég

#20 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-16 09:53:03

#11: - Re: Re: Re: Re:  

 Mások sem a kutyafuttatón akarnak piknikezni, te se a parkban akarj kutyát futtatni, ez ilyen egyszerű!